Call of Duty: Infinite Warfare til Windows 10 – ofte stillede spørgsmål

Læs svar på ofte stillede spørgsmål om Call of Duty: Infinite Warfare til Windows 10.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg blev bedt om at opgradere mit operativsystem for at kunne spille Call of Duty: Infinite Warfare. Hvilken version af Windows skal jeg bruge?

Du skal køre Windows 10 version 1607 (OS-build 14393.351) for at kunne downloade og installere Call of Duty: Infinite Warfare.

Desuden skal din enhed køre en 64-bit version af Windows 10. Hvis du har en 32-bit version, kan du ikke spille Call of Duty: Infinite Warfare.

Sådan kan du se, om du kører den korrekte version af Windows på din enhed:

1. Gå til Start, skriv "Om din pc", og vælg derefter Om din pc.
  2. Se efter Version under Pc for at finde den version og udgave af Windows, der kører på din pc.
  3. Se efter Systemtype under Pc for at se, om du kører en 32-bit eller 64-bit version af Windows.

Hvis der ikke er angivet en version, skal du opdatere, før du kan downloade spillet. Dette kan du gøre på flere måder:

• Gå til Start, vælg Indstillinger, vælg Opdatering og sikkerhed, og vælg derefter Windows Update. Tjek, om der er nogen tilgængelige relevante opdateringer.

Bemærk! Hvis det er mindre end 31 dage siden, du opgraderede til Windows 10, får du ikke novemberopdateringen med det samme. Det er for at give dig mulighed for at gå tilbage til den forrige version af Windows, hvis du foretrækker det. Efter de 31 dage downloades novemberopdateringen automatisk til din pc.

Er Call of Duty: Infinite Warfare en Xbox Play Anywhere-titel?

Nej. Brugere, der vil spille på Xbox One, skal købe titlen separat fra Xbox Store.

Giver Call of Duty: Infinite Warfare mulighed for at spille på tværs af platforme, f.eks. med en Xbox One?

Nej, spillet understøtter ikke spil på tværs af enheder mod spillere med andre versioner og på andre platforme.

Skal jeg have DirectX 12 for at kunne spille spillet?

Nej, men du skal have DirectX 11 installeret for at kunne spille Call of Duty: Infinite Warfare.

Sådan kan du se, om du har installeret DirectX 11:

1. Tryk på Windows-tasten + R for at åbne dialogboksen Kør.
  2. Skriv "dxdiag", og tryk derefter på Enter for at starte Diagnosticeringsværktøj til DirectX.
  3. Se, hvilken DirectX-version der er angivet under fanen System i vinduet Systemoplysninger. Det skal være "11" eller højere, for at du kan køre Call of Duty: Infinite Warfare.

Hvilke hardwarekrav er der?

Du kan se de komplette systemkrav for hvert spil på spillets side i Store:

Du skal desuden have de nyeste AMD- og NVidia-drivere.

Sådan kan du se din GPU (grafikprocessor) og VRAM (skærmhukommelse):

1. Gå til Start, vælg Indstillinger, og vælg derefter System.
  2. Rul til bunden af fanen Skærm, og vælg Avancerede skærmindstillinger.
  3. Rul ned til bunden, og vælg Vis egenskaber for skærmkort. Korttype viser navnet på GPU'en, og Dedikeret skærmhukommelse viser mængden af VRAM.

Se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed for at få flere oplysninger om, hvordan du tjekker din enhed.

Hvad sker der, hvis jeg downloader spillet på en enhed, der ikke opfylder hardwarekravene?

Vi anbefaler, at du først tjekker enhedens specifikationer, for at sikre dig, at din enhed opfylder minimumkravene.

Hvor stort er spillet?

Du skal som minimum have mellem 52 og 133 GB ledig harddiskplads for at kunne downloade Call of Duty: Infinite Warfare. Den nøjagtige mængde afhænger af, hvilken pakke du har.

Sådan kan du finde ud af, hvor meget diskplads der er på din enhed:

1. Gå til Indstillinger, vælg System, og vælg derefter Lager.
  2. Her kan du se den plads, der bruges på hvert drev i din enhed. Tjek, at der er nok ledig plads på harddisken.

Hvis du har flere drev eller partitioner, skal du tjekke, hvor der er mest ledig plads. Gå til afsnittet Gem placeringer, og sørg for, at dette drev eller denne partition er valgt for Nye apps gemmes i:.

Bemærk! Hvis du allerede er i gang med at downloade spillet, skal du annullere og starte installationen igen, så spillet gemmes på den nye placering.

Hvis du allerede har installeret Call of Duty: Infinite Warfare og vil flytte det fra et drev til et andet:

1. Hvis du spiller Call of Duty: Infinite Warfare, skal du lukke spillet.
  2. Gå til Indstillinger, vælg System, og vælg derefter Lager.
  3. Vælg det drev, hvor du har installeret spillet, og vælg derefter Apps og spil.
  4. Vælg Call of Duty: Infinite Warfare, vælg Flyt, og vælg derefter den partition, som du vil flytte spillet til.

Hvor lang tid tager det at downloade spillet?

Downloadtiden kan variere. Den afhænger af din internetforbindelses hastighed. Det tager i gennemsnit 6,5 timer at downloade 60 GB med en forbindelse på 20 Mbps.

Du må ikke annullere overførslen eller lukke computeren, mens du downloader spillet. Ikonet for Call of Duty: Infinite Warfare vises på din startskærm, når spillet er helt downloadet.

Bemærk! Du skal muligvis betale et internetgebyr for at downloade spillet.

Hvis spillet downloades meget langsomt, kan du prøve følgende løsninger:

1. Sørg for, at du ikke downloader mere end ét element ad gangen (spil, app eller opdatering).
  2. Hvis der er andre enheder på dit netværk, som bruger båndbredde (f.eks. hvis du streamer en film), skal du pause aktiviteterne på de andre enheder, indtil spillet er helt downloadet.
  3. Tjek, om der er tilgængelige Windows 10-opdateringer til din enhed. Gå til Indstillinger, og vælg derefter Opdatering og sikkerhed for at se, om der er nogen tilgængelige opdateringer.
  4. Find og løs eventuelle forbindelsesproblemer ved at følge vejledningen på siden Løs problemer med netværksforbindelsen.

Hvilke typer tilbehør skal jeg bruge til at styre spillet?

Du kan bruge en mus og et tastatur eller en Xbox One-controller. Hvis du bruger en controller, skal du benytte et USB-kabel til at tilslutte den til din enhed eller en trådløs Xbox-adapter til Windows.

Skal jeg have en Microsoft-konto for at spille spillet?

Du skal have en Microsoft-konto for at kunne spille Call of Duty: Infinite Warfare. Hvis du allerede spiller spil på Xbox 360 eller Xbox One, kan du benytte den konto, du bruger til disse spil. Du kan finde flere oplysninger på siden Microsoft-konto – ofte stillede spørgsmål.

Skal jeg være online (på internettet) for at kunne spille?

Hvis du planlægger at være et sted uden onlinedækning, f.eks på et langdistancefly eller på en sejltur, kan du konfigurere din Windows 10-enhed, så du kan spille Call of Duty: Infinite Warfare offline.

Du kan få oplysninger om, hvordan du konfigurerer din Windows 10-enhed til offlinespil, i Spil dine spil offline på Windows 10 med offlinetilstand.

Hvis du spiller offline, kan visse funktioner ikke benyttes, f.eks. køb af nye elementer fra Windows Store. Desuden er leaderboards ikke tilgængelige, når du er offline.

Hvis du optjener gennemførelser, mens du spiller offline, bliver de synkroniseret med din konto, næste gang du logger på Xbox Live på din enhed. Dine gemte spilfremskridt bliver også synkroniseret, når du logger på Xbox Live.

Du kan heller ikke benytte fordelene på Xbox Live, når du er offline. Du kan finde flere oplysninger i Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto? nedenfor.