Dance Central 2: Ofte stillede spørgsmål

Dance Central 2

Hvordan deler jeg mine Dance Central-fotos?

Du kan overføre Dance Central-fotos til webstedet KinectShare. Når de er overført, kan du hente, udskrive eller dele dine fotos på sociale netværkswebsteder som Facebook.

Når du har danset til en sang, skal du vælge Photos i menuen for at se de fotos, der er taget under sangen. Vælg det foto, du vil overføre. Hvis du ikke er logget på en Xbox Live-profil, bliver du bedt om at gøre det. Bekræft, at du vil overføre fotoet til Kinect Sharing Center.

Hvis du vil se og dele dine fotos, kan du gå til KinectShare og logge på med din Microsoft-konto. Du kan finde flere oplysninger under Sådan deles fotos og videoer i spillet.

Spillet stopper midlertidigt under et party. Hvorfor?

Hvis der er mange mennesker i lokalet samt et højt lydniveau, kan Kinect tro, at der er nogen, der forsøger at bruge stemmekommandoer (som "Xbox pause"). Her kan du se, hvordan du midlertidigt deaktiverer stemmestyring:

1. Start Dance Central 2.
  2. Gå til Options i hovedmenuen, og vælg Gameplay Options.
  3. Indstil Voice Control til Off.

Hvis du ønsker flere oplysninger om stemmestyring, kan du gå til Dance Central 2-stemmekommandoer.

Overføres Dance Central 1-topresultater til Dance Central 2?

Nej, point kan ikke overføres fra Dance Central 1 til Dance Central 2. Vi har ændret den måde, der optjenes point og stjerner i Dance Central 2, hovedsageligt pga. den nye Dance Battle-funktion. Så du skal optjene nye point for sange, du importerer fra Dance Central 1.

Jeg vil danse til en hel sang uden afbrydelser. Kan jeg deaktivere Freestyle?

Ja. Du kan deaktivere Freestyle for Dance Central 2-sange. Sådan gør du:

1. Start Dance Central 2.
  2. Gå til Options i hovedmenuen, og vælg Gameplay Options.
  3. Indstil Freestyle til Off.
Nu har du ikke Freestyle-sektioner, og i stedet for kan du danse til mere koreografi.

Bemærk! Freestyle kan kun deaktiveres for Dance Central 2-sange og nye sange, der kan hentes, og som er blevet tilgængelige, efter Dance Central 2 blev frigivet. Dance Central 1-sange og ældre hentede sange vil stadig have Freestyle-sektioner, selv om Freestyle er deaktiveret.

Hvorfor er nogle flashkort guldfarvede?

Guldfarvede flashkort er fire gange så meget værd som det normale antal point. I tilstanden Perform kan du kombinere dine guldkort med din effektivitetsmultiplikator for at få MANGE point. Guldkort kan ændre spillets udfald i tilstandene Dance Battle og Free For All, så hvis du er lidt bagefter, så gå efter guldet!

Hvorfor er mine Dance Battle-resultater så meget lavere end mine Perform It-resultater?

Den måde, du opnår point på, er ikke den samme i de to tilstande. Pointgivningssystemet i Dance Battle er designet til at mindske de naturlige fordele, som en spiller på "Hard"-færdighedsniveauet har i forhold til en spiller på "Easy"-færdighedsniveauet. Den person, der spiller på "Hard", har en pointfordel, men vi ønskede at gøre "Easy"-spilleren konkurrencedygtig.

Hvad betyder båndene på min dansers hænder?

Perform It-tilstand: Båndene på hænderne vises, når en danser er topeffektiv (dvs. hans eller hendes multiplikator har nået maksimum). Hvis begge dansere danser med deres topeffektivitet, ændres lokaliteten til en natklub med lysshow.

Dance Battle-tilstand: Båndene på hænderne angiver, hvilken danser der aktuelt fører.

Hvordan låser jeg op for flere figurer eller mere udstyr?

Spil Crew Challenge for at låse op for flere figurer, outfits og resultater.

Kan jeg deltage, når min ven danser en Perform It- eller en Break it Down-session?

Perform It-tilstand: Ja, hop bare ind ved siden af vedkommende, og løft hænderne for at starte. Spillet viser flashkort i din side af skærmen, og du deltager på samme sværhedsgrad som din ven.

Break It Down-session: Nej. Da spilleren har ultimativ kontrol over farten og flowet i oplevelsen, er Break It Down en en-spillers-tilstand.

Hvordan angiver jeg koder til at låse op for det originale Dance Central-udstyr?

Sådan gør du:

1. Start Dance Central 2.
  2. Gå til Options i hovedmenuen, og vælg Gameplay Options og derefter Enter Cheats.
  3. Indtast dine koder her.

Hvis du er logget på med en gamerprofil, gemmes outfits, og du behøver ikke angive koderne igen.

Hvordan ved jeg, om jeg er en aktiv spiller?

Hvis du er den aktive spiller, fremhæves dit skelet i en af de nedtonede bokse i øverste venstre eller højre hjørne. Hvis du spiller med en ven og ikke ved, hvem der er den aktive spiller, kan du få den ene spiller til at holde hænderne nede og få den anden til at vinke.

Min ven ønsker at vælge sangene. Hvordan skifter vi mellem, hvem der vælger sange?

Hold hænderne nede langs siden, og få din ven til at løfte sin arm lige ud til siden. Menuerne bør give en lyd og skifte farve. Menuerne har altid samme farve som den navigerende spiller (enten lyserød eller blå).

Når du har valgt en sang, vil I begge kunne vælge jeres eget færdighedsniveau og en danser.

Hvorfor kan jeg ikke oprette en afspilningsliste?

Hvis du vil oprette en afspilningsliste, skal du være logget på med en gamerprofil, så afspilningslisten kan gemmes.

Hvordan sletter jeg en sang fra en afspilningsliste?

Sådan gør du:

1. Løft din hånd op over 90 grader på afspilningslistens redigeringsskærm. Denne gestus markerer båndet "Remove Song" i øverste venstre hjørne af skærmen.
  2. Brug "swipe" hen over din krop for at fjerne den sidste sang på afspilningslisten.

Hvordan får jeg statistikker om min fitness-session?

Fitness-tilstand giver dig milepælsbaseret feedback, f.eks. hvor mange kalorier du har forbrændt i denne session eller i alt på tværs af alle sessioner. Hvis du afslutter din workout og ønsker at se dine statistikker, skal du vende tilbage til Fitness-tilstand for at se dine statistikker for den seneste workout.

Hvorfor bliver jeg spurgt, om der er en ny spiller, når jeg forlader spilleområdet og vender tilbage igen?

Nogle gange genkender Kinect dig ikke, hvis din påklædning eller belysningen i rummet er ændret. For at sikre at Kinect genkender dig gennem hele denne spillesession, skal du række begge hænder i vejret (som foreslået på skærmen).

Hvis du ikke ser dit gamertag, betyder det, at der endnu ikke er nogen oplysninger om Kinect-id. Vælg Select another profile, og vælg derefter din profil. Kinect skulle nu fremover genkende dig.

Kan jeg afspille Dance Central 1-sange i Dance Central 2?

Mine dansebevægelser registreres ikke korrekt. Hvad skal jeg gøre?

Hvis Dance Central 2 tilsyneladende ikke registrerer dine bevægelser korrekt, kan du se Fejlfinding i forbindelse med kropsregistrering.

Stemmekommandoerne fungerer ikke. Hvad skal jeg gøre?

Hvis stemmekommandoerne ikke fungerer som forventet, kan du se Dance Central 2-stemmekommandoer.

Jeg har problemer med min disk. Hvad skal jeg gøre?

Ser det ud til, at der ikke kan læses fra disken? Se Løsning til diskdrev.