Sådan holder du styr på dine fitnessoplysninger i Dance Central 3

Oversigt

Dance Central 3 indeholder en funktion til træningsregistrering, der giver dig mulighed for at holde styr på kalorieforbrænding, så du kan komme tættere på dine træningsmål. Funktionen til træningsregistrering bruger oplysninger, der er gemt i konsollens træningsdata, og kan bruges med Kinect PlayFit-app'en.

Bemærk! Træningsregistrering er som standard deaktiveret og skal aktiveres, før fitnessoplysningerne kan bruges i Kinect PlayFit og andre apps.

Løsninger

Sådan aktiverer du træningsregistrering

Benyt følgende fremgangsmåde for at aktivere funktionen til træningsregistrering i Dance Central 3:

1. Vælg Main Menu på startskærmen.
  2. Vælg Fitness.

Bemærk! Første gang du vælger denne funktion, vil du blive præsenteret for en kort introduktion.

3. Vælg Fitness Tracking.

Bemærk! Feltet til højre lyser hvidt, når træningsregistrering er aktiveret.

Sådan bruges træningsoplysninger i Dance Central 3

Dance Central 3 bruger de træningsoplysninger, der er gemt i din Xbox-profil, herunder højde, vægt, alder og køn, til at holde styr på din kalorieforbrænding. De kalorier, du forbrænder, registreres i Dance Central 3 og i Kinect PlayFit-app'en.