Sådan importeres indhold fra tidligere versioner til Dance Central 3

Oversigt

Dance Central 3 giver dig mulighed for at importere musik og indhold, som kan hentes, fra tidligere Dance Central-spil. Alle sange fra de tidligere spil er kompatible med alle Dance Central 3-spiltilstande.

Løsninger

Importér indhold, du har købt i Dance Central og Dance Central 2

Alle sange, du har købt via Xbox Live til Dance Central eller Dance Central 2, importeres automatisk til Dance Central 3.

Importér indhold fra Dance Central og Dance Central 2

Benyt følgende fremgangsmåde, hvis du vil importere numre fra Dance Central-disken eller Dance Central 2-disken.

Bemærk! Du bliver opkrævet et gebyr for at importere indhold fra Dance Central eller Dance Central 2. Du skal desuden bruge det importtoken, der fulgte med den tidligere version af spillet.

Importér indhold fra Dance Central (oprindelig version) til Dance Central 3

Bemærk! Du kan springe disse trin over, hvis du allerede har importeret indhold fra den oprindelige version af Dance Central til Dance Central 2. Indholdet importeres automatisk, når du importerer Dance Central 2-indhold til Dance Central 3.

1. Start Dance Central 3.
  2. Kontrollér, at du er logget på en Xbox Live-aktiveret gamerprofil.
  3. Vælg Buy More Songs i hovedmenuen, og vælg derefter Song Import Offers.
  4. Vælg Dance Central Import.
  5. Indtast den 16-cifrede kode, der fulgte med det oprindelige Dance Central. Denne kode er enten trykt på bagsiden af manualen eller på et separat tokenkort inde i spilæsken. Sørg for, at du ikke indtaster den 25-cifrede kode fra Dance Central 3-manualen.
  6. Følg instruktionerne for at købe Dance Central Export Pack.
  7. Sangfilerne vil begynde at blive overført og vil automatisk blive installeret i Dance Central 3-biblioteket.

Importér Dance Central 2-indhold

1. Start Dance Central 3.
  2. Kontrollér, at du er logget på en Xbox Live-aktiveret gamerprofil.
  3. Vælg Buy More Songs fra hovedmenuen, og vælg derefter Song Import Offers.
  4. Vælg Dance Central 2 Import.
  5. Indtast den 25-cifrede kode, der er trykt på bagsiden af Dance Central 2-manualen.
    Bemærk! Spring dette trin over, hvis du har hentet Dance Central 2 fra Spil efter behov.
  6. Følg instruktionerne for at købe Dance Central Export Pack.
  7. Sangfilerne vil begynde at blive overført og vil automatisk blive indlæst i Dance Central 3-biblioteket.