Dance Central 2: Afspil Dance Central 1-numre

Oversigt

Dance Central 2 gør Dance Central-oplevelsen endnu mere vanedannende ved at introducere nye funktioner og forbedrede tilstande, der med garanti vil sætte skub i festen.

Afspil Dance Central 1-numre i Dance Central 2

Du kan afspille alle de numre, der fulgte med Dance Central 1, samt alle de Dance Central-numre, du har hentet fra Xbox Live. På denne måde kan du spille alle dine gamle favoritter fra Dance Central, mens du nyder alle de nye funktioner i Dance Central 2.

• Dance Central-sange, du har købt fra Xbox Live, vises automatisk i Dance Central 2.
  • Du skal købe Dance Central Export Pack for at kunne de afspille sange, der fulgte med Dance Central 1-spillet, i Dance Central 2.
For at afspille Dance Central 1-sange i Dance Central 2 skal du bruge:
  • En original kopi af Dance Central og spilmanualen
  • Dance Central 2
  • En Xbox Live-konto
  • Et pengebeløb på din Microsoft-konto, som er stort nok til at købe Export Pack
  • En lagringsenhed med 200 til 250 MB (megabyte) ledig lagerplads

Du har ikke brug for Dance Central-spildisken for at afspille Dance Central 1-sange. Hvis du køber Dance Central Export Pack, hentes og gemmes Dance Central 1-sangene i stedet på din harddisk.

Hent Dance Central Export Pack
  1. Start Dance Central 2 på konsollen.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Indløs kode.
  4. På bagsiden af Dance Central 1-manualen eller på et kort inde i spilæsken finder du en kode i følgende format: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX.
  5. Bemærk! Hvis du ser en kode i dette format: XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX, har du fat i en manual eller et kort til Dance Central 2.

1. Bekræft købet af Dance Central Export Pack.

Numrene overføres til konsollen.

Har du problemer med at hente eller købe Export Pack?

Denne kode er allerede blevet indløst af en anden spiller: Du kan ikke købe Export Pack med en brugt kopi af Dance Central, hvis en anden allerede har anvendt eksport-koden. Hvert spil har en kode, der kun kan bruges én gang. Hvis en anden allerede har brugt koden, skal du købe et nyt Dance Central-spil for at kunne købe Export Pack.

Ugyldig kode-fejl: Kontrollér, at du har indtastet koden korrekt i Indstillinger (se trin 4 ovenfor).

Du bliver ikke bedt om at købe Dance Central Export Pack: Du har muligvis indtastet koden fra Dance Central 2-manualen. Gentag trin 4 ovenfor, og sørg for at skrive koden fra det originale Dance Central-spil (Dance Central 1).

Problemer med at hente Export Pack: Hvis du har problemer med at hente Export Pack, skal du se under Fejlfinding i forbindelse med overførsler fra Xbox Live.

Mistet manual eller kort til indløsning af kode: Hvis du har mistet Dance Central 1-manualen eller det kort til indløsning af kode, der fulgte med spilæsken, skal du kontakte Xbox Support ved hjælp af oplysningerne i Hjælp-afsnittet nederst på denne side.

Har du spørgsmål vedrørende Dance Central 2? Se under Dance Central 2: Ofte stillede spørgsmål.