Dance Central 2-stemmekommandoer

Oversigt

En af de nye funktioner i Dance Central 2 er muligheden for at styre dele af spillet med din stemme. Du kan f.eks. sige 'Xbox Pause' under spillet for at sætte spillet på pause.

Stemmekommandoer

Understøttede sprog og lande

Dance Central 2-stemmekommandoer er tilgængelige for følgende sprog og lande:

SprogLande
EngelskAustralien, Canada, Irland, New Zealand, Storbritannien, USA
FranskCanada​, Frankrig
TyskTyskland
ItalienskItalien
JapanskJapan
SpanskMexico, Spanien

Hvordan bruger jeg stemmekommandoer?

Du kan bruge stemmekommandoer, når du ser et mikrofonikon og tip til stemmestyring. Sig "Xbox Dance" for at aktivere Voice Commander (stemmegenkendelse) fra følgende tre områder:

• Hovedmenuen
  • Menuen til sangvalg
  • Resultatskærmen, når dansen er færdig

Du kan nu bruge følgende stemmekommandoer:

Sig detteFor at gøre dette
‘Song sangtitelVælg en sang*
‘Random Song’Lad spillet vælge en vilkårlig sang
‘Mode spiltilstandVælg en spiltilstand
‘Difficulty navn på sværhedsgradVælg en sværhedsgrad
‘Xbox Dance’Start dansen (med den valgte sang, tilstand og sværhedsgrad)
‘Xbox Back’Afslut Voice Commander og vend tilbage til spilmenuen

*Sangtitlerne er på engelsk, så Voice Commander vil måske ikke reagere præcist på sanganmodninger fra brugere, der ikke har engelsk som modersmål.

Bemærk! Når Voice er aktiv, bruger Dance Central 2 standardtilstanden Perform It og sværhedsgraden Easy.

Stands spillet midlertidigt

Du kan sige 'Xbox Pause' under spillet for at standse spillet midlertidigt og 'Xbox Dance', når du er klar til at danse igen.

Stemmekommandoer i Break It Down-tilstand

Når du øver i Break It Down-tilstand, kan du sige ‘Xbox’ for at få vist en menu med følgende kommandoer:

Sig detteFor at gøre dette
‘Slow Down’Sæt farten ned på et dansetrin
‘Speed Up’Sæt farten op på et dansetrin
‘Skip’Spring næste dansetrin over
‘Previous’Gentag forrige dansetrin
‘Record Video’Optag dine dansetrin, så du kan sammenligne dem med træneren på skærmen
‘Stop Video’Stop optagelsen af dine dansetrin

Bemærk! Du behøver ikke at vente på, at stemmekommandomenuen vises, før du siger en kommando.

Aktiver eller deaktiver stemmekontrol

1. Gå til Options fra hovedmenuen.
  2. Gå til Gameplay Settings.
  3. Gå til Voice Control.
  4. Vælg hvilken stemmeindstilling, du vil aktivere eller deaktivere.

Standardindstillinger

Fransk, italiensk, tysk og spansk: Voice Commander er deaktiveret som standard, og stemmestyrefunktionerne Pause og Break It Down er aktiveret som standard.

Sådan aktiverer du Voice Commander:

1. Gå til Options fra hovedmenuen.
  2. Gå til Gameplay Settings.
  3. Gå til Voice Control.
  4. Vælg Voice Commander.

Bemærk! Et pop op-vindue vises med en advarsel om, at oplevelsen muligvis ikke vil være optimal, da sangtitlerne kun er på engelsk. Voice Commander vil måske ikke reagere præcist på sanganmodninger fra brugere, der ikke har engelsk som modersmål.

Engelsk og japansk: Alle stemmestyringskategorier er aktiveret som standard.

Fungerer stemmekommandoerne ikke?

Hvis Dance Central 2 ikke reagerer på dine stemmekommandoer, kan du prøve at bruge stemmekommandoer fra Xbox Dashboard eller et andet Kinect-spil. Hvis stemmekommandoer ikke fungerer i flere spil eller Xbox Dashboard, skal du prøve følgende:

Løsning 1: Kontrollér Dance Central 2-sproglisten

Sørg for, at stemmegenkendelse understøttes for dit sprog og land (se tabellen øverst på denne side). Se afsnittet Standardindstillinger på denne side, hvis du taler fransk, italiensk, tysk eller spansk.

Løsning 2: Opdater konsolsoftwaren

Prøv at opdatere konsollens software. Flere nye sprog og lande er blevet tilføjet i den nyeste software til konsollen.

Løsning 3: Brug Kinect-lydtuneren

Prøv at bruge Kinect-lydtuneren