Fejlfinding ved problemer med Doritos Crash Course 2

Fejlmeddelelser i Doritos Crash Course 2

Hvis du får en fejlmeddelelse, mens du spiller Doritos Crash Course 2, skal du finde fejlmeddelelsen nedenfor og følge løsningsforslaget.

"Have you seen my glasses?"
Hvis du får denne fejlmeddelelse, skal du prøve forslagene i Løsning af Xbox Live-forbindelsesfejl. Hvis dette ikke løser problemet, skal du vente en time og se, om problemet løses af sig selv. Hvis problemet fortsætter, efter der er gået en time, skal du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.

"Your backpack is empty"
Hvis du får denne fejlmeddelelse, betyder det, at du ikke har alt det indhold, der kan downloades til dette spil, eller at der er problemer med det indhold, som du har downloadet. Du kan løse problemet ved at slette og derefter igen installere alt det indhold, som du har hentet til Doritos Crash Course 2. Benyt følgende fremgangsmåde for at gøre dette:

1. Gå til settings og derefter System fra Xbox Dashboard.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg din primære lagerenhed (det er som regel Memory Unit).
  4. Vælg Games and Apps.
  5. Vælg Doritos Crash Course 2.
  6. Vælg det hentede indhold, der findes på listen, og vælg derefter Delete.
  7. Gå tilbage til Xbox Dashboard, og vælg Games.
  8. Gå til Browse Games, og søg efter Doritos Crash Course 2.
  9. Installer det indhold, du har hentet til spillet, igen. Tjek, at du alt har det nyeste indhold, der kan hentes.

"Your driver’s license expired", "Money printer broke down", "The planets are not aligned", "Someone erased the whiteboard" eller "There’s a hole in your trainers"
Hvis du får en af disse fejlmeddelelser, skal du vente en time og se, om problemet løses af sig selv. Hvis problemet fortsætter, efter der er gået en time, skal du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.