Få hjælp til EA Access til Xbox One

EA Access er et Electronic Arts-produkt, hvortil der generelt ydes support af EA-kundesupportteamet.

Kontakt Electronic Arts for at få hjælp.

Kontakt EA Support, hvis du har spørgsmål til følgende:

• Navigation i EA Access-appen
  • Brug af Vault til at finde og få adgang til gratis spil
  • Origin-id'er

Du kan finde oplysninger om at forbinde din Xbox-profil til din EA-konto under Forbind din EA-konto med dit Xbox-gamertag. Hvis du vil administrere din EA-konto og forbundne Xbox-konti skal du logge på EA-webportalen med din EA-konto.

Hvis du vil annullere dit EA Access-abonnement, skal du se Sådan annullerer du dit Xbox-abonnement.

Du kan få mere hjælp ved at klikke på et af følgende links til EA-fejlfinding: