Få hjælp til EA Access til Xbox One

EA Access er et betalt abonnementsprogram hos Electronic Arts, hvor medlemmer for én pris har adgang til EA-spil.

Brug for hjælp til EA Access?

Her hos Xbox Support kan vi hjælpe dig med:

Kontakt EA Help, hvis du har spørgsmål:

• Generelle oplysninger om EA Access
  • Navigation i EA Access Hub-appen
  • Brug af Vault til at finde og få adgang til gratis spil
  • EA-konti, inkl. dit id og dine loginoplysninger

Hvis du vil knytte din Xbox-profil til din EA-konto, skal du først lære, hvordan du tilknytter din EA-konto med dit Xbox-gamertag. Du kan administrere din EA-konto og tilknyttede Xbox-konti ved at logge på Origin for at se dine kontoindstillinger.

Få mere hjælp her: