Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, personalisering af indhold og annoncer.
Del denne side

Hjælp til Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited til Xbox One

Oversigt

Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited er et Bethesda Softworks-produkt, hvortil der generelt ydes support af Bethesda Softworks-kundesupportteamet.

Kontakt Bethesda Softworks for at få hjælp

Kontakt Bethesda Softworks Support, hvis du har spørgsmål til følgende:

  • Logon på Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
  • Køb af elementer med kroner
  • ESOTU-kontooplysninger

Kontakt Xbox Support for at få hjælp

Kontakt Xbox Support, hvis du har spørgsmål til følgende:

  • Administration af dit ESO Plus-abonnement
  • Køb af kroner
  • Logon på Microsoft-konto eller Xbox Live-profil
  • Din faktura
  • Download og installation af spil på Xbox One

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hjælp til Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited til Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side