Fable Trilogy-pakken: Ofte stillede spørgsmål

Oversigt

Fable Trilogy-pakken er et Spil efter behov-tilbud, der indeholder Fable Anniversary, Fable II og Fable III til Xbox 360. Pakken fås i Games Store på Xbox 360 eller online fra Games Store.

På denne side

Hvad skal jeg gøre for at købe og downloade pakken online?

Når du har købt pakken, bliver du bedt om at downloade en installationsapp. Installationsappen giver dig mulighed for at downloade og installere de spil, der findes i pakken. Når du har installeret alle tre spil, skal du ikke længere bruge installationsappen.

Skal jeg bruge installationsappen til at starte spillet?

Nej. Når spillene er installeret, vises de i dit spilbibliotek ligesom andre Spil efter behov-titler.

Skal jeg bruge installationsappen til at geninstallere spillene, hvis jeg har slettet dem?

Nej, du skal kun bruge installationsappen til at downloade spillene første gang. Når du har downloadet spillene ved hjælp af installationsappen, vises de i din købsoversigt ligesom andre Spil efter behov-titler.

Hvor meget plads kræves der?

Den komplette pakke, dvs. installationsappen og alle tre spil, kræver 16,9 GB lagerplads. Spillene kan installeres enkeltvis for at reducere den samlede krævede lagerplads.

Hvilke sprog understøttes?

Disse spil understøtter engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, tjekkisk, dansk, hollandsk, finsk, græsk, ungarsk, norsk, polsk, portugisisk, russisk, slovakisk, svensk, tyrkisk, japansk, koreansk og kinesisk.