Forza Horizon-udelukkelse og -håndhævelse

Oversigt

Onlinespil fungerer bedst, når alle spiller på retfærdig vis og behandler hinanden med respekt. Forza Horizon kan i lighed med andre onlinespil håndhæve overholdelse af fair play gennem brug af spilspecifikke udelukkelser.

Denne artikel beskriver, multiplayerudelukkelser fra Forza Horizon, herunder hvilken adfærd der kan udløse en udelukkelse, og konsekvenserne af at blive udelukket fra Forza Horizon-funktioner og multiplayergameplay.

På denne side

Hvad er en udelukkelse?

En udelukkelse forhindrer en Xbox Live-profili at bruge funktionerne i Forza Horizon. Udelukkelser er specifikke for en spillers profil, så ændring af en spillers gamertag fjerner ikke udelukkelsen. Udelukkede spiller får vist en meddelelse med vilkårerne for udelukkelsen, når de forsøger at bruge spillets funktioner.

Bemærk! En spiller kan udelukkes fra Forza Horizon uafhængigt af andre Xbox Live-håndhævelseshandlinger. En bruger kan blive udelukket af dette spil, men stadig kunne bruge Xbox Live og spille andre spil online.

Hvad tæller med i udløsningen af en udelukkelse?

Generelt udelukkes spillere for gentagne forekomster af snyd, stødende og unfair spil. Spillere kan også udelukkes for at åbne for indhold (f.eks. gemte spil og kortpakker osv.), der er givet i licens til en udelukket profil. Eksempler på uacceptabel adfærd omfatter:

Hvordan ved jeg, om jeg er blevet udelukket?

Der vises en meddelelse, der forklarer detaljerne ved udelukkelsen, når du forsøger at få adgang til den påvirkede funktion.

Spillere, som er udelukkede på grund af hacking eller modifikationer får en tilslutningsfejl, når de forsøger at få adgang til onlinefunktioner. Der findes en meddelelse, der forklarer forbuddet i Message Center, som du får adgang til fra menuen Pause.

Hvad sker der, hvis jeg er blevet udelukket?

De fleste udelukkelser sker på grund af uacceptabel adfærd eller på grund af indhold, f.eks. uanstændig dekoration af en bil. Ved den første overtrædelse får en spiller en midlertidig udelukkelse fra at bruge den pågældende funktion, sædvanligvis i nogle uger. Efterfølgende overtrædelser vil føre til enten endnu en midlertidig eller endda en permanent udelukkelse fra den pågældende funktion.

Udelukkede spillere kan ikke få adgang til den specifikke spilfunktion, der er relevant for deres udelukkelse (f.eks. vinyltilpasning). Udelukkelser på grund af hacking eller brug af en ændret konsol spærrer for adgang til alle spillets onlinefunktioner. Disse udelukkelser er altid permanente.

Der er mange funktioner i spillet, som stadig er tilgængelige for udelukkede spillere:

• Singleplayespil
  • Onlinefunktioner, der ikke er relateret til udelukkelsen
  • Sæsonkort og indhold, der kan downloades

Bemærk! Der er ingen appelproces for udelukkelser.