Hvad er Forza Horizon Limited Collector's Edition?

Oversigt

I denne artikel beskrives Forza Horizon Limited Collector's Edition.

På denne side

Indhold, der findes i Forza Horizon Limited Collector's Edition

Forza Horizon Limited Collector's Edition omfatter følgende indhold:

• Specialdesignet Steelbook-pakning
  • Horizon Festival-billet, der giver adgang til eksklusivt Xbox Live-indhold
  • Dag 1: udvidelsespakke med fem biler
  • Horizon Accelerator Token Pack
  • Fem eksklusive LCE Car Pack-lakeringer
  • VIP-medlemskab

Fordele ved VIP-medlemskab

VIP-medlemmer modtager følgende fordele:

• Særlig anerkendelse i fællesskabet som et VIP-medlem med et VIP-ikon, der er hæftet på deres gamertag i Forza Horizon
  •  VIP Rivals Mode-begivenheder: VIP-medlemmer har adgang til eksklusive Rivals Mode-begivenheder i Forza Horizon
  • Eksklusive gaver i spillene fra Forza Motorsport-fællesskabsteam
  • Udvidet forretningsfacade: VIP-medlemmer modtager ekstra plads til ting som fotos, lakeringer, videoer osv.
  • Udvidet MyForza Gallery-plads: VIP-medlemmer kan lagre yderligere videoer og Big Shot-billeder i deres MyForza Gallery på webstedet Forza Motorsport