Sæsonkort og VIP-medlemskab til Forza Motorsport 4

Sæsonkort til Forza Motorsport 4

Hvad er sæsonkortet til Forza Motorsport 4?

Et Forza Motorsport 4-sæsonkort giver dig adgang til seks pakker med ti nye biler, der blev udgivet mellem november 2011 og april 2012. De omfatter:

• November Speed Pack
  • December IGN Pack
  • January Jalopnik Pack
  • February American Le Mans Series Pack
  • March Pirelli Car Pack
  • April Alpinestars Car Pack

Hvordan kan jeg hente indhold med sæsonkortet?

Når du har købt et Forza Motorsport 4-sæsonkort (enten via Xbox Live eller på Xbox.com), skal du benytte følgende fremgangsmåde for at hente pakker med nye biler:

1. Start Forza Motorsport 4 på din Xbox 360-konsol.
  2. Vælg Marketplace i hovedmenuen i Forza Motorsport 4.
  3. Vælg Car Packs.
  4. Vælg en af de bilpakker, der blev udgivet mellem november 2011 og april 2012 (se listen ovenfor).
  5. Tryk på A for at købe bilpakken. Bilpakken føjes til downloadkøen.

Bemærk! Forza Motorsport 4-sæsonkortet bliver ikke registreret på Xbox Live og Xbox.com. Her vil du blive opkrævet betaling for nyt indhold. Du skal hente dine gratis bilpakker via Marketplace i Forza Motorsport 4-spillet.

Hvorfor kan jeg ikke hente May TopGear Car Pack gratis?

Sæsonkortet til Forza Motorsport 4 giver kun adgang til at hente indhold, der er udgivet mellem november 2011 og april 2012. Sæsonkortet omfatter ikke May TopGear Car Pack eller andet senere indhold.

Giver mit sæsonkort mig adgang til Porsche-udvidelsespakken?

Forza Motorsport 4-sæsonkortet omfatter ikke Porsche-udvidelsespakken. Porsche-udvidelsespakken har betydeligt mere indhold end de månedlige bilpakker, som du kan hente med sæsonkortet, og den blev udgivet uden for sæsonkortets gyldighedsperiode fra november 2011 til april 2012. Hvis du er VIP-medlem, kan du få rabat på Porsche-udvidelsespakken.

VIP-medlemskab til Forza Motorsport 4

Hvad er et VIP-medlemskab til Forza Motorsport 4?

VIP-medlemskabet var oprindeligt en del af Limited Collector's Edition-udgaven af Forza Motorsport 4, men nu er det tilgængeligt på Xbox Games Store for de spillere, der ikke fik en Limited Collector's Edition.

VIP-medlemskabet omfatter følgende bonusbiler:

• 2011 Bugatti Veyron Super Sport
  • 2011 Ferrari 458 Challenge
  • 2011 Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera
  • 2010 Noble M600
  • 2011 RUF Rt 12 R

VIP-medlemmer modtager også særlige gavebiler fra Turn 10, og de får adgang til eksklusive begivenheder, VIP-betegnelser i spillet, et udvidet butiksudvalg og mere medieplads. Desuden får de rabatter på Porsche-udvidelsespakken samt på gyldige nye Forza Motorsport 4-udvidelsespakker.

Hvordan får jeg rabat på indhold med mit VIP-medlemskab?

1. Vælg Marketplace i hovedmenuen i Forza Motorsport 4.
  2. Vælg den indholdskategori, du er interesseret i (f.eks. Car Packs).
  3. Vælg det element, du er interesseret i (f.eks. Porsche Expansion Pack).
  4. Tryk på A for at købe indholdet.
  5. Xbox Guide åbnes, og du kan købe indholdet med rabat.

Bemærk! Rabatterne varierer efter indholdet. Der gives ikke rabat på alt indhold.