Om Forza Motorsport 5 Day One Edition

Forza Motorsport 5 Day One Edition er en specialudgave af Forza Motorsport 5. Day One Edition-udgaven kommer kun i et begrænset antal, og den er primært tilgængelig via forudbestilling. Forhør dig hos din foretrukne forhandler om tilgængeligheden af Forza Motorsport 5 Day One Edition.

Hvad indeholder den?

Forza Motorsport 5 Day One Edition indeholder følgende:

• En spilæske med særlig grafik
  • Day One Edition-bilpakken til Forza Motorsport 5. Day One Edition-bilpakken indeholder følgende biler:
    • 2010 Audi TT RS Coupe
    • 2013 Ford Focus ST
    • 2011 Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera

Du kan finde oplysninger om, hvordan du indløser koden til Day One-indhold, hvordan du installerer udvidelsen, og hvordan du får adgang til dine downloadede biler, i Download indhold, og brug det i Forza Motorsport 5.