Download indhold, og brug det i Forza Motorsport 5

Se, hvilke udvidelser der er installeret, eller installer en udvidelse, du har købt

1. Vælg Mine spil og appsstartskærmen.
  2. Markér feltet Forza Motorsport 5 (men vælg det ikke).
  3. Tryk på Menuknappen  på din controller, og vælg Administrer spil.
  4. Alle de udvidelser, du ejer, vises ud for feltet for Forza Motorsport 5. Udvidelser, der ikke er installeret, er nedtonet. Vælg en nedtonet udvidelse for at installere den.

Få adgang til de biler, du har downloadet

De downloadede biler bliver ikke føjet til din garage med det samme. Du skal stadig føje bilerne til din garage i spillet. Dette gør du ved hjælp af kredit eller tokens. Du skal vælge Career i hovedmenuen i Forza 5 og derefter vælge Car og Buy Cars.

Hvis du overhovedet ikke kan se bilerne i spillet, skal du tjekke, om du har downloadet dem til din Xbox One-konsol. Du kan finde flere oplysninger i "Se, hvilke udvidelser der er installeret" ovenfor.