Forza Motorsport 6: Apex på Windows 10 – ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål om Forza Motorsport 6: Apex på Windows 10? Her kan du få svar på almindelige spørgsmål.

På denne side

Jeg blev bedt om at opgradere mit operativsystem for at kunne downloade Forza Motorsport 6: Apex. Hvilken version af Windows skal jeg bruge?

Hvis du vil have den komplette oplevelse, herunder muligheden for at bruge et racerrat, skal du køre Windows 10 med version 1607 eller nyere for at kunne downloade og installere Forza Motorsport 6: Apex. Desuden skal din enhed køre en 64-bit version af Windows 10. Hvis du har en 32-bit version, kan du ikke spille Forza Motorsport 6: Apex.

Hvis du vil tjekke, om du kører en korrekt version af Windows på din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows-enhed.

Jeg fik fejlkode 0x80070422, mens jeg prøvede at downloade Forza Motorsport 6: Apex fra Store. Hvad skal jeg gøre?

Hvis fejlkode 0x80070422 vises, mens du prøver at downloade spillet fra Store, er du muligvis kommet til at slå Windows Update-tjenesten fra. Denne tjeneste skal være aktiveret for at Store kan fungere. Sådan aktiverer du Windows Update-tjenesten igen:

1. Gå til menuen Start, og skriv services.msc i feltet Søg.
  2. Rul ned, og dobbeltklik på Windows Update-tjenesten på listen.
  3. Skift Starttype til Manuel, og vælg derefter OK.

Skal jeg have yderligere software for at kunne spille Forza Motorsport 6: Apex?

Ja, du skal have DirectX 12 eller en senere version installeret for at kunne spille Forza Motorsport 6: Apex.

Hvis du vil tjekke, hvilken version af DirectX der er installeret på din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows-enhed.

Hvilke hardwarekrav er der?

Følgende tabel viser minimumkrav, anbefalede systemkrav og den ideelle systemkonfiguration for Forza Motorsport 6: Apex på Windows 10.

Minimum

Anbefalet (1080p med 60 billeder pr. sekund)

Ideel (4K med 60 billeder pr. sekund)

OS

Windows 10 64-bit
(1511-opdatering)

Windows 10 64-bit
(1607-opdatering)

Windows 10 64-bit
(1607-opdatering)

Processor

Intel Core i3-4170 @ 3,7 GHz

Intel Core i7-3820 @ 3,6 GHz

Intel Core i7-6700 @ 4 GHz

GPU (grafikkort)

NVIDIA GeForce GT 740

Radeon R7 250X

NVIDIA GeForce GTX 970

Radeon R9 290X

NVIDIA GeForce 980 Ti

Radeon Fury X

Plads på harddisk

30 GB

30 GB

SSD + 30 GB

RAM (hukommelse)

8 GB

12 GB

16 GB

VRAM (skærmhukommelse)

2 GB

4 GB

6+ GB

DirectX

DirectX 12

DirectX 12

DirectX 12

Foreslået input

Xbox One-controller

Xbox One-controller

Xbox One-controller

Hvis du vil tjekke, om din Windows 10-enhed har nok ledig diskplads, finde ud af, hvilket grafikkort der er installeret, og se andre vigtige oplysninger om din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed.

Hvad sker der, hvis jeg downloader Forza Motorsport 6: Apex på en enhed, der ikke opfylder hardwarekravene?

Vi anbefaler, at du først tjekker enhedens specifikationer, for at sikre dig, at din enhed opfylder minimumkravene. Se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed for at få flere oplysninger.

Hvis du allerede har downloadet spillet, kan du prøve at justere grafikindstillingerne i spillet under spilindstillingerne. Sådan gør du:

1. Gå til Options i hovedmenuen i Apex.
  2. Vælg Video og derefter Screen Resolution.
  3. Vælg den laveste skærmopløsning. Det fungerer muligvis bedre med en lavere indstillinger.
  4. Indstil Dynamic Render Quality til Low. Dette burde give en bedre ydeevne, men en dårligere visuel kvalitet.

Du kan se en komplet liste med gode råd om, hvordan du kan forbedre spillets ydeevne, på siden Forza Motorsport-forum på Forza-webstedet.

Hvor stort er Forza Motorsport 6: Apex?

Du skal have mindst 30 GB ledig harddiskplads for at kunne downloade Forza Motorsport 6: Apex.

Hvis du vil tjekke, om din enhed har nok ledig diskplads, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed.

Hvor lang tid tager det at downloade Forza Motorsport 6: Apex?

Downloadtiden kan variere. Den afhænger af din internetforbindelses hastighed. Det tager i gennemsnit 3 timer at downloade 30 GB med en forbindelse på 20 Mbps.

Du må ikke annullere downloadingen eller lukke computeren, mens du downloader spillet. Ikonet for Forza Motorsport 6: Apex vises i afsnittet Installerede apps i menuen Start.

Bemærk! Du skal muligvis betale et internetgebyr for at downloade spillet.

Hvis spillet downloades meget langsomt, kan du prøve følgende trin:

1. Sørg for, at du ikke downloader mere end ét element ad gangen (spil, app eller opdatering).
  2. Hvis der er andre enheder på dit netværk, som bruger båndbredde (f.eks. hvis du streamer en film), skal du pause aktiviteterne på de andre enheder, indtil spillet er helt downloadet.
  3. Tjek, om der er tilgængelige Windows 10-opdateringer til din enhed. Gå til Indstillinger, og vælg derefter Opdatering og sikkerhed for at se, om der er nogen tilgængelige opdateringer.
  4. Find og løs eventuelle forbindelsesproblemer ved at følge vejledningen på siden Løs problemer med netværksforbindelsen i Windows 10.

Hvilke typer tilbehør skal jeg bruge til at styre Forza Motorsport 6: Apex?

Du kan bruge en mus og et tastatur eller en spilcontroller (Xbox One- eller Xbox 360-controller anbefales). Hvis du bruger en Xbox One-controller, skal du benytte et USB-kabel til at tilslutte den til din enhed eller en trådløs Xbox-adapter til Windows.

Forza Motorsport 6: Apex understøtter en lang række populære racerrat, herunder Logitech G27 Racing Wheel og Thrustmaster TX Racing Wheel. Du kan se en komplet liste over understøttede rat samt gode råd til brug af et rat på siden Forza Motorsport-forum.

Skal jeg have en Microsoft-konto for at kunne spille Forza Motorsport 6: Apex?

Ja, du skal have en Microsoft-konto for at kunne spille Forza Motorsport 6: Apex. Hvis du allerede spiller spil på Xbox 360 eller Xbox One, kan du benytte den konto, du bruger til disse spil. Du kan finde flere oplysninger på siden Microsoft-konto – ofte stillede spørgsmål.

Skal jeg være online (på internettet) for at kunne spille Forza Motorsport 6: Apex?

Hvis du planlægger at være et sted uden onlinedækning, f.eks på et langdistancefly eller på en sejltur, kan du konfigurere din Windows 10-enhed, så du kan spille Forza Motorsport 6: Apex offline.

Du kan få oplysninger om, hvordan du konfigurerer din Windows 10-enhed til offlinespil, i Spil dine spil offline på Windows 10 med offlinetilstand.

Hvis du spiller offline, kan visse funktioner ikke benyttes, f.eks. køb af nye elementer fra Windows Store. Desuden er leaderboards ikke tilgængelige, når du er offline.

Hvis du optjener gennemførelser, mens du spiller offline, bliver de synkroniseret med din konto, næste gang du logger på Xbox Live på din enhed. Dine gemte spilfremskridt bliver også synkroniseret, når du logger på Xbox Live.

Du kan heller ikke benytte fordelene på Xbox Live, når du er offline. Du kan finde flere oplysninger i Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto? nedenfor.