Andre køreres gamertags, når du kører singleplayerløb i Forza Motorsport 6

Oversigt

Forza Motorsport 6 bruger et nyt system med køreravatarer, der kaldes drivatars, til at gøre singleplayerløbene endnu mere spændende. Spillet lærer hver enkelt spillers kørestil at kende, når de kører de forskellige baner, og opretter en avatar (en "drivatar") med kunstig intelligens for hver spiller. Når du starter et singleplayerløb, bruger Forza Motorsport 6 dine venners og andre Xbox Live-spilleres "drivatars" som dine modstandere.

Når du ser din vens gamertag bag dig i et singleplayerløb, er det i virkeligheden din vens avatar (eller "drivatar").