Fejlmeddelelsen "Controller Disconnected", når du spiller Forza Motorsport 5

Problem

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du spiller Forza Motorsport 5 på din Xbox One-konsol:

Controlleren er afbrudt (Controller Disconnected)
Tilslut controlleren for spiller <gamertag> (Please reconnect the controller for player "gamertag")

Dette betyder som regel, at den aktive profil, der er registreret af Xbox One, er en anden end den profil, der spiller spillet. Dette kan ske, hvis spillerne skifter controllere, eller hvis den ene person bruger Xbox One, mens den anden person er logget på og aktiv i Forza.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

• Løsning 1: Tjek, om controlleren er tilsluttet korrekt og har nye batterier.

Du kan finde flere oplysninger om controllere i Den trådløse controller til Xbox One fungerer ikke korrekt.

• Løsning 2: Log på med den profil, der er angivet i fejlmeddelelsen.
    1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
    2. Vælg Skift bruger eller Log på for at vælge det gamertag, der er angivet i fejlmeddelelsen.
  • Løsning 3: Afslut og genstart Forza Motorsport 5.
    1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Start for at gå tilbage til startskærmen.
    2. Markér Forza Motorsport 5.
    3. Tryk på Menu-knappen  på controlleren, og vælg Afslut.