Gears of War 3-sæsonbillet

Hvad er Gears of War 3-sæsonbillet?

Sæsonbilletten giver dig mulighed for at bestille (med en rabat på at 33 procent) fire indholdspakker, der kan downloades, til Gears of War 3. Købere af sæsonbilletter modtager også det eksklusive animerede våbentema Liquid Metal. Sæsonbilletten indeholder:

Hvordan henter jeg indhold ved brug af Gears of War 3-sæsonbiletten?

Når du har købt Gears of War 3-sæsonbiletten (enten gennem Xbox Live eller på Xbox.com), skal du følge disse trin for at hente det nye indhold:

1. Start Gears of War 3.
  2. Vælg Start i hovedmenuen.
  3. Du kan få beskeden: "Der er en indholdspakke til rådighed, der kan downloades med en sæsonbillet. Vil du downloade den nu?" (Hvis denne meddelelse ikke vises, kan du ved at vælge Xbox Live Markedsplads i hovedmenuen) se, hvilket indhold der er tilgængeligt.
  4. Tryk på A for at acceptere.
  5. Følg instruktionerne for at hente indholdet.
  6. Når overførslen er fuldført, vil du blive bedt om at gentage processen, hvis der er yderligere sæsonbilletindhold til rådighed.

Bemærk! Du skal hente dit indhold gennem Xbox Live Markedsplads-menuen i Gears of War 3-spillet for at udnytte sæsonbilletten. Xbox 360-konsollens Game Store and Xbox.com genkender ikke Gears of War 3-sæsonbilletten og vil debitere dig for nyt indhold.