Ofte stillede spørgsmål om Gears of War 4

Har du spørgsmål om Gears of War 4? Her kan du få svar på almindelige spørgsmål.

På denne side

Gears of War 4 er en Xbox Play Anywhere-spiltitel. Hvad betyder det?

Når du køber et Xbox Play Anywhere-spil digitalt, kan du spille det både på Xbox og Windows 10. Du skal kun købe spillet én gang via Store på din Xbox eller Windows 10-enhed, så vises det i dit spilbibliotek de steder, hvor du logger på.

Hvis du har købt spillet på Xbox, og du vil spille det på din Windows 10-enhed, skal du logge på din enhed. Hvis spillet allerede er installeret på din enhed, vises det på applisten. Ellers kan du installere det ved at åbne Store og vælge Mit bibliotek.

Hvis du har købt spillet på Windows 10, og du vil spille det på din Xbox-konsol, skal du logge på konsollen og gå til Mine spil og apps. Hvis spillet allerede er installeret, vises det på din spilliste. Ellers kan du finde det i afsnittet Klar til at installere.

Hvis du vil vide mere om Xbox Play Anywhere, og se, hvilke spil der understøttes, skal du besøge webstedet Xbox Play Anywhere. Du kan også gå til Fejlfinding af problemer med Xbox Play Anywhere-spil, hvis du har problemer med at finde Gears of War 4 eller indhold på din Xbox One eller din Windows 10-enhed.

Gears of War 4 understøtter også spil på tværs af enheder mellem Xbox One og Windows 10 med følgende spiltilstande:

• Kampagne (co-op-tilstand)
  • Horde 3.0
  • Versus (privat og LAN)

Se Spil på tværs af Windows 10 og Xbox One for at få flere oplysninger.

Jeg blev bedt om at opgradere min Windows-enhed for at kunne spille Gears of War 4. Hvilken version af Windows skal jeg bruge?

Din enhed skal køre version 1607, OS Build14393.222 eller nyere, for at du kan downloade og installere Gears of War på Windows 10.

Desuden skal din enhed køre en 64-bit version af Windows 10. Hvis du har en 32-bit version, kan du ikke spille Gears of War 4.

Hvis du vil tjekke, om du kører en korrekt version af Windows på din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows-enhed.

Skal jeg have yderligere software for at kunne spille Gears of War 4?

Ja, du skal have DirectX 12 med funktionsniveau 11 eller en senere version installeret for at kunne spille Gears of War 4. Hvis du vil tjekke, hvilken version af DirectX der er installeret på din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows-enhed.

Hvis du har et AMD- eller NVIDIA-grafikkort, skal du også opdatere dine drivere, før du kan spille Gears of War 4. Dette kan gøres automatisk ved at åbne appen AMD Gaming Evolved, hvis du har et AMD-grafikkort, eller appen GeForce Experience, hvis du har et NVIDIA-grafikkort. Du kan også downloade driverne manuelt fra producentens websted.

Hvilke hardwarekrav er der?

Hardwarekravene til Gears of War 4 vil variere, afhængigt af om du spiller på Xbox eller Windows 10. Se siden med detaljer om produktet for hver platform for at se oplysninger om spillets størrelse, systemkravene (især for Windows 10-enheder) samt andre oplysninger om spillet.

Bemærk! Da Gears of War 4 er en Xbox Play Anywhere-titel, kan du købe det digitalt på Xbox eller Windows 10 og derefter eje begge versioner af spillet. Siderne med produktoplysninger vises separat for hver platform og er kun til orientering – du skal ikke købe spillet to gange.

Xbox

Hvis du vil se installationskravene for Xbox, skal du se Gears of War 4 Store.

Hvis du vil tjekke, om din Xbox har nok ledig diskplads, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed.

Windows 10

Hvis du vil se systemkravene for Windows 10, skal du se Gears of War 4 Store. I afsnittet "Flere oplysninger" kan du se den omtrentlige downloadstørrelse, der angiver, hvor stort spillet er.

Hvis du vil tjekke, om din Windows 10-enhed har nok ledig diskplads, finde ud af, hvilket grafikkort der er installeret, og se andre vigtige oplysninger om din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed.

Hvad sker der, hvis jeg downloader Gears of War 4 på en enhed, der ikke opfylder hardwarekravene?

Vi anbefaler, at du først tjekker enhedens specifikationer, for at sikre dig, at din enhed opfylder minimumkravene. Se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed for at få flere oplysninger.

Du kan se en komplet liste med tip og gode råd om, hvordan du kan forbedre spillets ydelse, på siden Få det bedste ud af Gears of War 4 på Windows 10.

Hvor lang tid tager det at downloade Gears of War 4?

Downloadtiden kan variere. Den afhænger af din internetforbindelses hastighed. Det tager i gennemsnit 6 timer at downloade 60 GB med en forbindelse på 20 Mbps.

Tabellen nedenfor viser de anslåede downloadtider ved den aktuelle downloadhastighed.

Bemærk! Disse oplysninger er kun vejledende. De angiver ikke de faktiske downloadtider. Hvis du streamer indhold eller spiller spil eller streamer et spil fra din Xbox One til en Windows 10-pc, mens du downlader, vil båndbredden være begrænset og downloadtiden øges.

Aktuel downloadhastighed

Fil på 30 GB

Fil på 40 GB

Fil på 50 GB

Fil på 60 GB

Fil på 70 GB

2 Mb/s

33,3 timer

44,4 timer

55,6 timer

66,7 timer

77,8 timer

5 Mb/s

13,3 timer

17,8 timer

22,2 timer

26,7 timer

31,1 timer

10 Mb/s

6,7 timer

8,9 timer

11,1 timer

13,3 timer

15,6 timer

20 Mb/s

3,3 timer

4,4 timer

5,6 timer

6,7 timer

7,8 timer

50 Mb/s

1,3 timer

1,8 timer

2,2 timer

2,7 timer

3,1 timer

100 Mb/s

0,7 timer

0,9 timer

1,1 timer

1,3 timer

1,6 timer

200 Mb/s

0,3 timer

0,4 timer

0,6 timer

0,7 timer

0,8 timer

Eksempel

Hvis du f.eks. installerer en fil på 40 GB, og der er downloadet 25 procent (der mangler 30 GB), og din forbindelseshastighed er 10 Mb/s, burde det tage ca. 4,4 timer at fuldføre downloadingen. Det antages her, at downloadhastigheden forbliver den samme.

Du må ikke annullere overførslen eller lukke computeren, mens du downloader spillet. Ikonet for Gears of War 4 vises i afsnittet Installerede apps i menuen Start på Xbox og i Mit bibliotek på din Windows 10-enhed.

Bemærk! Du skal muligvis betale et internetgebyr for at downloade spillet.

Hvis du oplever, at det tager lang tid at downloade spillet, skal du se Løs problemer med langsom download af spil eller app på Xbox One eller Løs problemer med netværksforbindelsen i Windows 10 for at se flere trin til fejlfinding.

Jeg har en Windows 10-enhed, der overskrider minimumskravene til systemet. Hvordan finindstiller jeg det til at køre Gears of War 4 på dets højeste niveau?

Se Få det bedste ud af Gears of War 4 på Windows 10 for tip og gode råd om, hvordan du får mest muligt ud af din Windows 10-enhed.

Hvilken type tilbehør skal jeg bruge til at styre Gears of War 4?

Du kan bruge en mus og et tastatur eller en spilcontroller (Xbox One- eller Xbox 360-controller anbefales). Hvis du bruger en Xbox One-controller, skal du benytte et USB-kabel til at tilslutte den til din enhed eller en trådløs Xbox-adapter til Windows.

Du kan også tilslutte en Xbox One S- eller Xbox Design Lab-controller til din enhed ved hjælp af Bluetooth. Du kan finde flere oplysninger i Brug din trådløse controller til Xbox One på en pc.

Andre USB-spilcontrollere, som Windows understøtter, virker muligvis også.

Skal jeg have en Microsoft-konto for at kunne spille Gears of War 4?

Ja, du skal have en Microsoft-konto for at kunne spille Gears of War 4. Hvis du allerede spiller spil på Xbox 360 eller Xbox One, kan du benytte den konto, du bruger til disse spil, til at spille på Windows 10. Du kan finde flere oplysninger på siden Microsoft-konto – ofte stillede spørgsmål.

Skal jeg være online (på internettet) for at kunne spille Gears of War 4?

Hvis du planlægger at være et sted uden onlinedækning, f.eks på et langdistancefly eller på en sejltur, kan du konfigurere din Windows 10-enhed, så du kan spille Gears of War 4 offline.

Du kan få oplysninger om, hvordan du konfigurerer din Windows 10-enhed til offlinespil, i Spil dine spil offline på Windows 10 med offlinetilstand.

Følgende spiltilstande i spillet understøttes, når du spiller offline:

• Kampagne (solo)
  • Versus i lokalt spil

Følgende spiltilstande i spillet kræver en onlineforbindelse:

• Kampagne (co-op)
  • Versus i multiplayer
  • Horde

Hvis du spiller offline, kan visse funktioner ikke benyttes, f.eks. køb af nye elementer fra Windows Store. Desuden er leaderboards ikke tilgængelige, når du er offline.

Hvis du optjener gennemførelser, mens du spiller offline, bliver de synkroniseret med din konto, næste gang du logger på Xbox Live på din enhed. Dine gemte spilfremskridt bliver også synkroniseret, når du logger på Xbox Live.

Du kan heller ikke benytte fordelene på Xbox Live, når du er offline. Du kan finde flere oplysninger i Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto? nedenfor.

Hvor mange enheder kan jeg installere Gears of War 4 på?

På Xbox kan du installere Gears of War 4 og spille offline på din hjemmekonsol samt installere og spille på dine venners konsoller, hvis du logger på Xbox Live, før du begynder at spille.

På Windows 10 kan du installere Gears of War 4 og spille offline på din primære enhed (som regel den første, du installerer spillet på) og installere på flere enheder, hvis du logger på Xbox Live, før du begynder at spille.

Du kan kun være logget på ét sted ad gangen, når du spiller Gears of War 4 eller en anden titel, der understøtter Xbox Play Anywhere.

Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto?

Når du forbinder Gears of War 4 til Xbox Live-tjenesten, får du følgende fordele, mens du spiller på din Windows 10-enhed.

Bemærk! Du skal oprette forbindelse til Xbox Live via Xbox-appen for at starte Gears of War 4. Se Skal jeg være online (på internettet) for at kunne spille Gears of War 4? ovenfor.

• Kommuniker med Xbox Live-gruppen, se gennemførelser, se gameklip m.m.
  • Få dine gemte spil lagret i skyen, så du kan fortsætte med at spille et spil på en anden pc, præcis hvor du slap.
  • Spil med din trådløse Xbox-controlleren på Windows 10 ved hjælp af den trådløse Xbox-adapter.
  • Optag nemt episke øjeblikke fra dine spil, indtal kommentarer, og del klippene med den indbyggede Game DVR:
    • Du kan starte Game DVR, mens du spiller, ved at trykke på Windows-tasten + G.
    • Hvis du vil administrere dine Game DVR-indstillinger, skal du starte Xbox-appen og gå til Indstillinger > Game DVR.
    • De gameklip, du optager, mens du spiller Gears of War, kan du få adgang til via Xbox-appen. Se Fordele ved at have Xbox-appen kørende, mens du spiller et spil på Windows 10 for at få flere oplysninger.