Om forudbestilling af og kampagner på Gears of War 4

Hvis du har forudbestilt Gears of War 4, eller hvis du har spillet tidligere Gears of War-titler, modtager du muligvis kampagnemateriale eller spilkoder som en del af lanceringen af spillet.

På denne side

Forudbestil Gears of War 4

Gå ind på siden Forudbestil Gears of War 4 for at få mere at vide om spillet.

Forudbestilling af Gears of War 4 startede den 25. april 2016, og du kan forudbestille, indtil spillet udgives den 11. oktober 2016. Når spillet er udgivet, kan du købe det fra Xbox Store. Men de bundter, du kan købe efter udgivelsen, er forskellige fra de kampagnebundter, du kan købe inden udgivelsen.

Hvis du forudbestiller enten diskversionen eller den digitale version af Gears of War 4: Ultimate Edition, kan du downloade spillet og begynde at spille det fra den 7. oktober 2016 – det er 4 dagen inden udgivelsen af spillet.

Hvis du forudbestiller ved hjælp af din PayPal-konto mellem den 29. september 2016 og 6. oktober 2016, modtager du desuden en kode med en værdi på USD 10, som du kan købe for i Store. Der er et begrænset antal koder for denne kampagne, og du kan ikke få en kode, hvis der ikke er flere tilbage.

Bemærk! PayPal-kampagnen kan i øjeblikket kun benyttes i USA.

Du får bonuselementer, alt efter hvilket bundt du forudbestiller og køber.

Gears of War 4: Standard Edition (diskversion/detailhandel)

• Gears of War 4
  • Vintage Del-pakke*

Gears of War 4: Standard Edition (digital version)

• Gears of War 4
  • Vintage Del-pakke*
  • Gears of War: Ultimate Edition-figurpakke

Gears of War 4: Ultimate Edition (diskversion/detailhandel)

• Gears of War 4
  • Vintage Del-pakke*
  • Gears of War 4-sæsonkort**
  • SteelBook (fås i begrænset antal)
  • Tidlig adgang til spillet

Gears of War 4: Ultimate Edition (digital version)

• Gears of War 4
  • Vintage Del-pakke*
  • Gears of War 4-sæsonkort**
  • Gears of War: Ultimate Edition-figurpakke
  • Tidlig adgang til spillet

* Vintage Del-pakken indeholder en Vintage Del-figur, et unikt våbenskin og andre bonuselementer – indholdet afhænger af forhandleren. Kontakt din lokale forhandler for at få flere oplysninger.

** Sæsonadgang omfatter en eksklusiv Vintage VIP-pakke med Vintage JD-skin og to ældre våbenskins, permanent adgang til 24 ekstra DLC-kort (to pr. måned i et år) til privat spil på dedikerede servere, tidlig adgang til en eksklusiv liste over udviklerne og Starter Airdrop, som er 17 udvalgte Gear-pakker.

For at kunne bruge figurpakken skal du eje Gears of War: Ultimate Edition på Xbox One. Når du har forudbestilt Gears of War 4, kan du downloade figurpakken fra Xbox Store. Det gør du ved at søge efter "Gears of War: Ultimate Edition Character Pack" i Store og downloade den fra infosiden.

Når du forudbestiller Gears of War 4, bliver der indsat et ledigt felt i dit spilbibliotek. Det er ikke en fejl. Feltet bliver låst op den dag, hvor spillet udgives. Se Forudbestil Xbox One-spil i Xbox Store for at få mere at vide om forudbestilling.

Gears of War Collection-kampagne

Bemærk! Denne kampagne er i øjeblikket ikke tilgængelig i Kina eller Japan.

Hvis du køber og indløser Gears of War 4 på Xbox One eller Windows 10 mellem den 25. april 2016 og den 31. december 2016, eller hvis du indløser en kode for spillet som en del af en konsolpakke inden den 31. december 2016, modtager du følgende Xbox 360-bagudkompatible spil:

• Gears of War
  • Gears of War 2*
  • Gears of War 3
  • Gears of War: Judgment

*Gears of War 2 fås ikke i Tyskland.

Disse koder kan kun bruges på Xbox 360 eller Xbox One. De kan ikke bruges i Windows 10.

Fan Appreciation Gift-kampagne

Bemærk! Denne kampagne er i øjeblikket ikke tilgængelig i Kina eller Japan.

Som en ekstra bonus til Gears of War-fans får du en Operations Pack og et First Wave-emblem, som du kan bruge i Gears of War 4, hvis du opfylder følgende betingelser:

• Du har spillet en Gears of War-titel, og
  • Du har enten et aktivt Xbox Live Gold-abonnement, eller
  • Du har været logget på din Xbox-konto inden for de seneste 12 måneder.

Bemærk! Disse koder udløber den 31. december 2016.

Sådan modtager du koderne

Dine koder til Operations Pack sendes via Meddelelsescenter, som du kan se ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen på din controller og derefter vælge Meddelelser. I Windows 10 kan du også se dine meddelelser ved at åbne Xbox-appen og vælge ikonet Meddelelser i kolonnen til højre:

Hvis du allerede har nogle Xbox 360 Gears of War-spil, vil vi opfordre dig til at dele disse koder med venner eller familie.

Bemærk! Koderne sendes i etaper, så det kan tage nogle få dage, inden du modtager din kode, når kampagnen starter. Koderne sendes ud fra den 28. september 2016 for Fan Appreciation Gift-kampagnen og fra den 3. oktober 2016 for Gears of War Collection-kampagnen. Når du modtager din kode, skal du indløse den og downloade spillet. Derefter kan du begynde at spille med det samme.

First Wave-emblemerne bliver automatisk tildelt til spillerne, og de vises i dit kortlager, når du spiller Gears of War 4 første gang.

Hvis du vil vide mere om disse kampagner, f.eks. hvis du vil se spørgsmål og svar vedrørende reglerne for deltagelse, skal du besøge Gears of War-communityet.

Problemer med indløsning af kode

Hvis du har modtaget en kode, som du ikke kan indløse, skal du se Sådan kan du indløse en forudbetalt Xbox-kode for at få hjælp.

Hvis du har modtaget din kode, men du har slettet meddelelsen med koden, skal du kontakte Xbox Support.

Hvis du ikke har modtaget en kode, kan det skyldes følgende:

• Du har ikke købt eller forudbestilt Gears of War 4 på Xbox One eller Windows 10.
  • For Fan Appreciation Gift-kampagnen har du ikke spillet en tidligere version af Gears of War, du har ikke et aktivt Xbox Live Gold-abonnement, eller du har ikke logget på din konto inden for de seneste 12 måneder.
  • Du bor i et område, hvor Gears of War 4 ikke er tilgængeligt – eller din konto er knyttet til et område, hvor spillet ikke er tilgængeligt.
  • Du er ikke logget på med den konto, som du brugte til at købe Gears of War 4 i den kampagneperiode, der er nævnt ovenfor.

Hvis du opfylder de angivne krav for kampagnen, men ikke har modtaget din kode, skal du kontakte Xbox Support.

Annuller din forudbestilling

Hvis du vil annullere din forudbestilling af Gears of War 4 før udgivelsesdatoen, skal du kontakte Xbox Support.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan se en komplet liste med spørgsmål og svar til Gears of War 4 på Gears of War-webstedet.