Gears of War Judgment-udelukkelse og håndhævelse

Onlinespil fungerer bedst, når alle spiller på retfærdig vis og behandler hinanden med respekt. Gears of War Judgment kan i lighed med andre onlinespil gennemtvinge overholdelse af regler gennem brug af spilspecifikke udelukkelser.

Hvad er en spærring?

En udelukkelse forhindrer en Xbox-profil i at bruge multiplayerfunktionerne i Gears of War Judgment. Udelukkelser er specifikke for en spillers profil, så ændring af en udelukket spillers gamertag fjerner ikke udelukkelsen. Udelukkede spillere får vist en meddelelse om, at de ikke kan deltage i multiplayerspil, selvom de har oprettet forbindelse til Xbox Live.

Bemærk! En spiller kan udelukkes fra Gears of War Judgment uafhængigt af andre Xbox Live-håndhævelseshandlinger. Det er muligt at blive udelukket af dette spil, men stadig at kunne bruge Xbox Live og spille andre spil online.

Hvad tæller med i udløsningen af en udelukkelse?

Generelt udelukkes spillere for gentagne tilfælde af snyd og unfair spil. Spillere kan også udelukkes for at åbne for indhold (f.eks. gemte spil og kortpakker), der er givet i licens til en udelukket profil. Eksempler på uacceptabel adfærd omfatter:

Hvad sker der, hvis jeg er blevet spærret?

Udelukkelser er baseret på gentagne forseelser og dårlig opførsel. Multiplayerudelukkelser er permanente, og der er ingen appelproces.

Udelukkede spillere har ikke adgang til:

• Offentlige spiltilstande
  • Statistikker og belønninger
  • De fleste oplysninger i begivenhedskalenderen

Der er mange funktioner i spillet, som stadig er tilgængelige for udelukkede spillere:

• Kampagnetilstand
  • Private spil i multiplayertilstande
  • Indhold i Xbox Store, som er tilknyttet funktionerne på denne liste

Relaterede problemer