Brug af bonusindhold og koder til Gears of War Judgment

Oversigt

Nogle kampagner og forhandlerforudbestillinger tilbød bonusser i form af indhold til Gears of War Judgment, der kan hentes. Denne artikel beskriver, hvordan du gør brug af dette indhold, og hvad du skal gøre, hvis der er et problem.

Indløs koder

Du kan indløse bonuskoder via konsollen eller på xbox.com. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du indløser en kode, i Sådan kan du indløse en forudbetalt Xbox-kode.

Når du har indløst din kode, vil indholdet blive føjet til konsollens downloadkø.

• Du kan få adgang til avatarelementer via tilpasningsmulighederne for avatars på konsollen.
  • Der kan fås kort via den relevante spilletilstands spilleliste.
  • Der kan hentes figur- og våbentemaer i menuen Character Setup.

Fejlfinding

Hvis du ikke kan indløse koden, kan du se i Fejlfinding af problemer med indløsning af Xbox Live-koder.