Nulstilling af placering og statistik i Gears of War Judgment

Hvor forsvandt min placering og statistik hen?

I sjældne tilfælde kan spillernes multiplayerplacering, medaljer eller statistikker blive nulstillet i Gears of War Judgment. Der er flere mulige årsager til dette problem – forbindelsesproblemer, beskadigede data eller disciplinære foranstaltninger for overtrædelse af reglerne i gruppen.

Her er nogle ting, du som spiller selv gøre for at minimere risikoen for, at du mister din onlinestatistik:

Hvis din placering, din statistik eller dine medaljer er blevet nulstillet, skal du spille spillet for at få disse tilbage. Desværre kan hverken Microsoft eller Epic Games ændre dine onlineoplysninger.