VIP-kort til Gears of War Judgment

Hvad er VIP-kortet?

VIP-kortet fungerer som din forudbestilling til to spiludvidelsespakker og giver øjeblikkelig adgang til eksklusive temaer og specielle spillelister, der kun er for VIP'er.

• To spiludvidelsespakker – seks multiplayerkort i alt og to nye spiltilstande
  • Ni eksklusive temaer – fem våbentemaer og fire pansertemaer
  • Spillelister, der kun er for VIP'er, med dobblet XP
  • Tidlig adgang til kommende multiplayerkort

Hvordan henter jeg indhold ved brug af Gears of War Judgment VIP-kortet?

Når du har købt Gears of War Judgment VIP-kortet (enten gennem Xbox Live eller på Xbox.com), skal du følge disse trin for at hente det nye indhold:

1. Start Gears of War Judgment.
  2. Vælg Start i hovedmenuen.
  3. Du kan få vist meddelelsen: "There is a VIP Pass downloadable content package available. Would you like to download it now?" (Hvis denne meddelelse ikke vises, kan du se, hvilket indhold der er tilgængeligt, ved at vælge Xbox Live Markedsplads i hovedmenuen).
  4. Tryk på A for at acceptere.
  5. Følg anvisningerne for at hente indholdet.
  6. Når overførslen er fuldført, vil du blive bedt om at gentage processen, hvis der er yderligere VIP-kortindhold til rådighed.

Vigtigt! Du skal hente dit indhold via Xbox Live Markedsplads-menuen i Gears of War Judgment-spillet for at bruge VIP-kortet. Xbox 360-konsollens Game Store og Xbox.com genkender ikke Gears of War Judgment VIP-kortet og debiterer dig for nyt indhold.