Gears of War: Ultimate Edition

Velkommen til Gears of War: Ultimate Edition på Xbox One og Windows 10. Her kan du finde links til videoer og demoer, og få info om spillets serverstatus. Du kan finde oplysninger om forskellene mellem de forskellige spilversioner og få hjælp til fejlfinding. Og her er links, som du kan bruge, hvis du vil købe spillet til Xbox One og Windows 10.

Gears of War: Ultimate Edition-oversigt

Gears of War: Ultimate Edition – administration og hjælp på Xbox One

Gears of War: Ultimate Edition – administration og hjælp på Windows 10

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Gears of War: Ultimate Edition", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?