Gears of War: Ultimate Edition på Windows 10 – ofte stillede spørgsmål

Læs svar på ofte stillede spørgsmål om Gears of War: Ultimate Edition på Windows 10.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg blev bedt om at opgradere mit operativsystem for at kunne spille Gears of War: Ultimate Edition. Hvilken version af Windows skal jeg bruge?

Du skal køre Windows 10 med version 1511 eller højere for at kunne downloade og installere Gears of War: Ultimate Edition.

Desuden skal din enhed køre en 64-bit version af Windows 10. Hvis du har en 32-bit version, kan du ikke spille Gears of War: Ultimate Edition.

Hvis du vil tjekke, om du kører en korrekt version af Windows på din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows-enhed.

Skal jeg have yderligere software for at kunne spille spillet?

Ja, du skal have DirectX 11 eller en senere version installeret for at kunne spille Gears of War: Ultimate Edition. Hvis du vil tjekke, hvilken version af DirectX der er installeret på din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows-enhed.

Hvilke hardwarekrav er der?

Følgende tabel viser minimumkrav, anbefalede systemkrav og den ideelle konfiguration for Gears of War: Ultimate Edition på Windows 10.

Minimum

Anbefales

Ideel

OS

Windows 10 64-bit
(1511-opdatering)

Windows 10 64-bit
(1511-opdatering)

Windows 10 64-bit
(1511-opdatering)

Processor

Intel Core i5 2,7 GHz

eller

AMD FX 6-core

Intel Core i5 3,50 GHz+

eller

AMD FX 6-core

Intel Core i7 4,0 GHz+

eller

AMD FX 8-core

GPU (grafikkort)

NVIDIA GeForce GTX 650 Ti

eller

AMD Radeon R7 260X

NVIDIA GeForce GTX 970

eller

AMD Radeon R9 290X

NVIDIA GeForce 980 Ti

eller

AMD Radeon R9 390X

Plads på harddisk

60 GB

60 GB

60 GB SSD

RAM (hukommelse)

8 GB

8 GB

16 GB

VRAM (skærmhukommelse)

NVIDIA – 2 GB

AMD – 2 GB

NVIDIA – 4 GB

AMD – 4 GB

NVIDIA – 6+ GB

AMD – 6+ GB

DirectX

DirectX 11+

DirectX 11+

DirectX 11+

Skærm

1080p

1080p

4k (UHD)

Hvis du vil tjekke, om din Windows 10-enhed har nok ledig diskplads, finde ud af, hvilket grafikkort der er installeret, og se andre vigtige oplysninger om din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed.

Hvad sker der, hvis jeg downloader spillet på en enhed, der ikke opfylder hardwarekravene?

Vi anbefaler, at du først tjekker enhedens specifikationer, for at sikre dig, at din enhed opfylder minimumkravene. Se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed for at få flere oplysninger.

Hvis du allerede har købt spillet, kan du prøve at justere grafikindstillingerne i spillet på følgende måde:

1. Gå til Settings i hovedmenuen i Gears of War: Ultimate Edition.
  2. Vælg Video, og vælg derefter Screen Resolution.
  3. Vælg den laveste skærmopløsning. Det fungerer muligvis bedre med en lavere indstillinger.
  4. Indstil "Default Settings Options" til Lowest.

Hvis dette ikke får spillet til at køre ordentligt på din enhed, kan du anmode om en refusion inden for fem dage efter købet. Du kan finde flere oplysninger på siden Microsoft Store - returneringer.

Du kan se en komplet liste med tip og gode råd om, hvordan du kan forbedre spillets ydeevne, på siden Gears of War on Windows 10 på The Coalition-webstedet.

Hvor stort er spillet?

Du skal have mindst 60 GB ledig harddiskplads for at kunne downloade Gears of War: Ultimate Edition.

Hvis du vil tjekke, om din enhed har nok ledig diskplads, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed.

Hvor lang tid tager det at downloade spillet?

Downloadtiden kan variere. Den afhænger af din internetforbindelses hastighed. Det tager i gennemsnit 6,5 timer at downloade 60 GB med en forbindelse på 20 Mbps.

Du må ikke annullere downloadingen eller lukke computeren, mens du downloader spillet. Ikonet for Gears of War: Ultimate Edition vises på din startskærm, når spillet er helt downloadet.

Bemærk! Du skal muligvis betale et internetgebyr for at downloade spillet.

Hvis spillet downloades meget langsomt, kan du prøve følgende løsninger:

1. Sørg for, at du ikke downloader mere end ét element ad gangen (spil, app eller opdatering).
  2. Hvis der er andre enheder på dit netværk, som bruger båndbredde (f.eks. hvis du streamer en film), skal du pause aktiviteterne på de andre enheder, indtil spillet er helt downloadet.
  3. Tjek, om der er tilgængelige Windows 10-opdateringer til din enhed. Gå til Indstillinger, og vælg derefter Opdatering og sikkerhed for at se, om der er nogen tilgængelige opdateringer.
  4. Find og løs eventuelle forbindelsesproblemer ved at følge vejledningen på siden Løs problemer med netværksforbindelsen.

Hvilke typer tilbehør skal jeg bruge til at styre spillet?

Du kan bruge en mus og et tastatur eller en Xbox One-controller. Hvis du bruger en controller, skal du benytte et USB-kabel til at tilslutte den til din enhed eller en trådløs Xbox-adapter til Windows.

Skal jeg have en Microsoft-konto for at spille spillet?

Du skal have en Microsoft-konto for at kunne spille Gears of War: Ultimate Edition. Hvis du allerede spiller spil på Xbox 360 eller Xbox One, kan du bruge den konto, du bruger til disse spil. Du kan finde flere oplysninger på siden Microsoft-konto – ofte stillede spørgsmål.

Skal jeg være online (på internettet) for at kunne spille?

Hvis du planlægger at være et sted uden onlinedækning, f.eks på et langdistancefly eller på en sejltur, kan du konfigurere din Windows 10-enhed, så du kan spille Gears of War: Ultimate Edition offline.

Du kan få oplysninger om, hvordan du konfigurerer din Windows 10-enhed til offlinespil, i Spil dine spil offline på Windows 10 med offlinetilstand.

Følgende spiltilstande i spillet understøttes, når du spiller offline:

• Kampagne
  • Lokal multiplayer

Følgende spiltilstande i spillet kræver en onlineforbindelse:

• Multiplayer online

Hvis du spiller offline, kan visse funktioner ikke benyttes, f.eks. køb af nye elementer fra Windows Store. Desuden er leaderboards ikke tilgængelige, når du er offline.

Hvis du optjener gennemførelser, mens du spiller offline, bliver de synkroniseret med din konto, næste gang du logger på Xbox Live på din enhed. Dine gemte spilfremskridt bliver også synkroniseret, når du logger på Xbox Live.

Du kan heller ikke benytte fordelene på Xbox Live, når du er offline. Du kan finde flere oplysninger i Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto? nedenfor.