Løs problemer med Gears of War: Ultimate Edition på Windows 10

Oversigt

Hvis du har problemer med at spille Gears of War: Ultimate Edition på Windows 10, kan du her se nogle løsninger til de mest almindelige fejl.

Hvis dit problem ikke er omtalt her, skal du se Gears of War: Ultimate Edition på Windows 10 – ofte stillede spørgsmål, hvor du kan få svar på hyppige spørgsmål.

På denne side

Fejl med inkompatibel spilversion, når du spiller et Co-op- eller Versus-spil

Når du prøver at spille et Co-op- eller Versus-spil med dine onlinevenner, kan du få følgende fejlmeddelelse:

INCOMPATIBLE GAME VERSIONS

You have a different version of the game than the host

Denne meddelelse betyder, at du ikke har opdateret til den nyeste version af Gears of War: Ultimate Edition.

Du kan løse dette problem ved at gå tilbage til spillets hovedmenuen og synkronisere dit spil på en af følgende måder:

• Vælg Versus, og vælg derefter Xbox Live.
  • Vælg Campaign, vælg Join Co-op Game, og vælg derefter Xbox Live.
  • Vælg Campaign, vælg Host Co-op Game, og vælg derefter Public or Private Xbox Live.

Hvis dit spil bliver synkroniseret, vises følgende meddelelse:

Downloading Latest Multiplayer Data

Din kopi af Gears of War: Ultimate Edition opdateres til den nyeste spilversion.

Bemærk! Hvis problemet fortsætter, skal du lukke og genstarte spillet. Du kan også tjekke, om der er tilgængelige opdateringer, ved at starte Store-appen, vælge ikonet for din konto og derefter vælge Downloads og opdateringer

Manglende spildata

Hvis du skifter konto i Xbox-appen, kan det medføre en midlertidig manglende synkronisering af dine gemte data. Hvis dine gemte data mangler, eller hvis spillet ikke kan synkronisere dine data, skal du prøve at logge på Xbox-appen og derefter genstarte din enhed for at gendanne kontodataene.

Fejl på onlinetjeneste

Du kan få vist følgende fejlmeddelelse, når spillet ikke kan oprette forbindelse til Gears of War-tjenesterne:

ONLINE SERVICE ERROR

Gears of War: Ultimate Edition services login failed, access to online multiplayer is not available.

You are not connected to Xbox Live. Please check your connection and try again.

Prøv følgende for at løse problemet:

1. Tjek din internetforbindelse. Se Løs problemer med netværksforbindelsen for at få hjælp til fejlfinding.
  2. Log på din Microsoft-konto, og genstart spillet.
  3. Log på din Microsoft-konto, og genstart din enhed.

Fejl ved synkronisering af skydata

Du kan få vist følgende fejlmeddelelse, når spillet ikke kan synkronisere dine data med skyen:

Vi kan ikke synkronisere dine data med skyen lige nu.

For at afhjælpe denne fejl skal du først lukke spillet og genstarte din enhed. Når enheden er genstartet, skal du logge på Xbox-appen og prøve at starte spillet igen.