Spærring og håndhævelse i forbindelse med Halo 4

Oversigt

Onlinespil fungerer bedst, når alle spiller fair og behandler andre spillere med respekt. Som i mange andre onlinespil holdes der i Halo 4 ved hjælp af spilspecifikke spærringer øje med, at fairplay overholdes.

På denne side

Hvad er en spærring?

En spærring gør, at en Xbox Live-profil ikke kan bruge onlinefunktioner i Halo 4. Spærringer er specifikke for en spillers profil, og spærringen ophæves ikke ved, at en spærret spillers gamertag ændres. Spærrede spillere får vist en besked med vilkårene for spærringen, når de forsøger at bruge bestemte funktioner i spillet.

Bemærk! En spiller kan blive spærret fra Halo 4, uafhængigt af andre Xbox Live-håndhævelsesforanstaltninger. En bruger kan blive spærret fra dette spil, men stadig være i stand til at bruge Xbox Live og spille andre spil online.

Hvad kan resultere i en spærring?

Generelt set spærres spillere for gentagne eksempler på stødende adfærd, snyd eller unfair spil. Spillere kan også blive spærret for at tilgå indhold (gemte spil, kortpakker osv.), der tilhører en spærret profil.

Halo 4 bruger et automatiseret spærringssystem, der digitalt samler en række uregelmæssigheder, før en eventuel spærring træder i kraft. Systemet ser efter mønstre, der ikke kan ske ved en fejl, og medregner utilsigtede undtagelser som f.eks. mislykkede netværksforbindelser eller begrænset spildygtighed.

Eksempler på uacceptabel adfærd omfatter forsøg på at:

• Overtræde Vilkår for anvendelse af Xbox Live
  • Overtræde Ordensregler for Xbox Live
  • Snyde eller bevidst ødelægge spillet for andre spillere
  • Manipulere netværkets ydeevne, så ens egen onlineydeevne forbedres, eller en anden spillers ydeevne forringes
  • Boosting af færdigheder, EXP eller kreditter, konstant afslutning af spil, være passiv i spil og anden asocial og usportslig adfærd
  • Give sig ud for at være en medarbejder hos 343 Studios eller Microsoft på Xbox Live
  • Spille på en hacket eller ændret konsol eller profil

Hvordan kan jeg se, hvis jeg er blevet spærret?

Der vises en besked i spillet med en forklaring om spærringen, når du forsøger at få adgang til onlinefunktioner i Halo 4.

Spillere, der er blevet spærret på grund af hacking eller ændringer, får en forbindelsesfejl, når de forsøger at få adgang til onlinefunktioner.

Hvad sker der, hvis jeg er blevet spærret?

De fleste spærringer sker på grund af uacceptabel adfærd eller uacceptabelt indhold, f.eks. uanstændige spilleremblemer. Ved første overtrædelse bliver spilleren midlertidigt spærret fra at bruge den pågældende funktion. Efterfølgende overtrædelser fører til endnu en midlertidig spærring eller en permanent spærring.

Spærrede spillere har begrænset adgang til spillet baseret på vilkårene for deres spærring. Spærringer, der skyldes hacking eller brug af en ændret konsol, resulterer i blokering af adgangen til alle onlinefunktioner i spillet. Disse spærringer er altid permanente.

Mange funktioner i spillet er stadig tilgængelige for spærrede spillere:

• spil, hvor du spiller alene
  • Brugertilpassede spil for flere spillere (selvom disse i ekstreme tilfælde også kan være blokerede)
  • War Games Map Pass og indhold, der kan hentes

Kan jeg blive spærret, hvis en anden person bruger min profil eller konsol?

Ja. Det er alene dit ansvar at sikre dine kontooplysninger og ikke dele dem med andre, der kan misbruge dem. 343 Studios har ingen mulighed for at kontrollere, hvem der spiller ved hjælp af din konto, og hvis dit gamertag bliver taget i at snyde eller i usportslig adfærd, vil det blive spærret.

Vil I omstøde min spærring?

Nej, der er ingen appelmulighed i forbindelse med spærringer. Spærringer vil være gældende i hele perioden. Hvis du vil beholde dine rettigheder til onlinespil, skal du med det samme stoppe enhver asocial adfærd og vente på, at spærringen ophører.