Halo 4 Limited Collector's Edition og Halo 4-konsolpakke

Oversigt

Halo 4 fås i tre udgaver: Standard Edition, Limited Edition og Halo 4-konsolpakken.

Hvad indeholder de enkelte udgaver?

Standard Edition

Vigtigste funktioner

• Reclaimer Saga begynder
  • Oplev et nyt episk Halo-eventyr enten på egen hånd eller i splitscreen med op til tre venner.
  • Infinity-multiplayer
  • Halo 4 har et udvidet udvalg af tilstande for flere spillere, våben, køretøjer, pansermuligheder samt et nyt system til loadout og Spartan IV-spillerudvikling.
  • Spartan Ops
  • Udvid spillets kampagnedel med et omfangsrigt eventyr, der bygger på Halo 4-kampagnen. Modtag et ugentligt filmafsnit på Xbox Live efterfulgt af nye spilmissioner, som kan spilles på egen hånd eller sammen med op til tre venner.
  • War Games
  • Udrader modstanderne i nye, storstilede spiltilstande.

Følg dine grupper, statistikker og resultater på Halo Waypoint.

Limited Edition

Ud over standardindholdet indeholder Halo 4 Limited Edition:

• War Games-kortpakker
  • Limited Edition giver adgang til ni nye spændende multiplayerkort. Kortene vil blive udgivet efter hinanden via tre kortpakker, der kan downloades på Xbox Live efter spillets udgivelse.
  • Specialiseringer
  • Få tidlig adgang til seks specialiseringer, der kan fås på Xbox Live, og brug dem til at stige i graderne i din Spartan-karriere. Ud over at få adgang til nye grader kan du bruge specialiseringer til at låse nye tilpasningsmuligheder op.
  • Special Edition af Halo 4: Forward Unto Dawn
  • En 90-minutters udvidet udgave af den digitale live-action-serie ser tilbage på begyndelsen af Human/Covenant-krigen.

Yderligere digitalt indhold

• Bonusindhold, der giver flere oplysninger om figurerne og historierne i Halo 4: Forward Unto Dawn
  • Særlig featurette: Bringing Gaming into Reality
  • Making of Halo 4: Forward Unto Dawn

Digitalt bonusindhold, der fås via Xbox Live

• Unikt Spartan IV-pansertema i spillet
  • Unikt våbentema i spillet til stormgeværet
  • Eksklusivt emblem i spillet
  • Xbox Live-avatarrekvisit
  • Xbox Live Avatar Spartan IV-pansersæt

Limited Edition indeholder også UNSC Infinity Briefing Packet med Spartan-panserskema, der kan tilpasses, en introduktion til det enorme rumskib UNSC Infinity og et kig på Spartan-IV-krigerne.

Halo 4-konsolpakke

Halo 4-konsolpakken indeholder:

• En specialdesignet Xbox 360-konsol med Halo-tema og 320 GB HDD
  • To specielle trådløse Halo 4-controllere med blå LED-lys og navigationstast
  • Halo 4 Standard Edition-spil
  • Xbox Live-kode, der giver adgang til at downloade eksklusivt Halo 4-indhold
  • Hovedtelefoner med kabel
  • Brugerdefineret lyde, når konsollen tændes, og når du trykker på udløserknappen

Relaterede problemer