Brug Halo 4-forudbestilling og Limited Edition-indhold

Oversigt

Halo 4 Limited Edition og Halo 4-konsolpakken indeholder koder til indhold, der kan hentes, herunder specialiseringer og pansertemaer. Nogle forhandlere tilbyder også bonusindhold ved forudbestilling.

Sådan bruger du dit forudbestilte indhold

Indløs koder

Du kan indløse bonuskoder via konsollen eller på xbox.com. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du indløser bonuskoder, under Indløs forudbetalte koder på din Xbox Live-konto.

Når du har indløst dit token, vil indholdet blive føjet til konsollens overførselskø.

• Du kan få adgang til avatarelementer via tilpasningsmulighederne for avatars på konsollen.
  • Kortpakker vil være tilgængelige via Infinity-menuen for flere spillere i Halo 4.
  • Videoindhold vil være tilgængeligt via Halo Waypoint på konsollen eller på nettet.
  • Specialiseringer, panser, emblemer og temaer vil være tilgængelige via Spartan-hubben, som du kan få adgang til ved at trykke på Start-knappen i Halo 4-hovedmenuen.

Specialiseringer

Specialiseringer låser nye tilpasningsmuligheder op og giver dig mulighed for at stige i graderne i din Spartan-karriere. Specialiseringer er kun tilgængelige, når du har nået højere levels i Spartan Ops og War Games.

Sådan bruger du en specialisering:

1. Tryk på Start i hovedmenuen for at åbne Spartan-hubben.
  2. Vælg Career.
  3. Vælg Specializations.
  4. Vælg din specialisering blandt de tilgængelige muligheder. Låste specialiseringer indeholder korte beskrivelser af betingelserne for at opnå dem.

Panser, emblemer og temaer

Panser, emblemer og temaer giver dig mulighed for at tilpasse din spartaner i War Games- og Spartan Ops-tilstande for flere spillere.

Sådan tilpasser du din spartaner:

1. Tryk på Start i hovedmenuen for at åbne Spartan-hubben.
  2. Vælg Career.
  3. Vælg Customize.
  4. Vælg Loadouts for at tilpasse dine våben og pakker.
  5. Vælg Spartan Armor for at vælge din panserudrustning og tilpasse farven.
  6. Vælg Spartan ID for at ændre servicetag, emblem og farver. Bemærk, at uanstændige emblemer kan føre til disciplinære foranstaltninger på Xbox Live.