Halo 4 War Games Map Pass

Oversigt

Med War Games Map Pass kan du forudbestille kortpakker og andet indhold til multiplayer-tilstanden i Halo 4 War Games.

War Pack Map Pass kan fås via Halo 4-butikken på Xbox Live.

Få adgang til Halo 4-indhold via War Games Map Pass

Hvis du vil købe kortpakker til Halo 4 via dit War Games Map Pass, skal du benytte følgende fremgangsmåde:

1. Vælg Xbox Live Marketplace i hovedmenuen i Halo 4. Du bliver herefter bedt om at downloade det tilgængelige indhold gratis.
  2. Vælg Confirm Purchase for at føje indholdet til downloadkøen.

Bemærk! Som indehaver af et Halo 4 War Games Map Pass skal du huske at hente kortpakkerne via menuen i Halo-spillet, så du får din rabat. Du skal ikke hente kortpakkerne direkte fra Xbox Live eller Xbox.com – hvis du gør det, bliver du opkrævet fuld pris.

Hvis du ikke bliver bedt om at hente tilgængeligt indhold, når du bruger hovedmenuen i Halo, skal du muligvis hente War Games Map Pass igen. Sådan gør du:

1) Vælg Settings på Xbox Dashboard.
2) Vælg Account.
3) Vælg Download History.
4) Rul gennem din downloadoversigt, indtil du finder War Games Map Pass, og tryk derefter på A-knappen på din controller.
5) Vælg Download Again.
6) Start Halo 4, når downloadprocessen er fuldført, og prøv at hente dit Map Pass igen.