Halo 4-installation og krav til lagerplads

Oversigt

Halo 4-tilstandene for spil for flere spillere kræver, at der installeres indhold på Xbox 360-konsollen. En fuld installation kræver, at du har mere end 3,5 GB ledig plads på konsollens harddisk eller et kompatibelt flashdrev.

Hvorfor er det bedre at installere Halo 4 på min konsol end på en anden lagerenhed?

Multiplayer-tilstandene i Halo 4 indeholder store mængder data, der skal installeres på din konsol, for at du opnår den bedst mulige ydeevne.

Hvad sker der, hvis jeg ikke installerer Halo 4 på min konsol?

Du kan stadig spille den almindelige kampagne, men du vil ikke kunne spille War Games eller bruge multiplayer-tilstandene Spartan Ops.

Installation fra disk 2

Disk 2 giver dig mulighed for nemt at installere alt det nødvendige Halo 4-indhold på din lagerenhed:

1. Sæt disk 2 til Halo 4 i Xbox-konsollen.
  2. Vælg Start på titelskærmen.
  3. Tryk på A-knappen for at installere disk 2.
  4. Vælg lagerenhed, hvis du bliver bedt om det.

Du vil blive præsenteret for et diasshow med billeder fra Halo 4, mens spillet installeres. Dette kan tage 10-15 minutter, afhængigt af lagerenheden.

Bemærk! Spillet reagerer ikke på de fleste controllerknapkommandoer under installationen, men du kan bruge Guide-knappen til at afslutte og gå til Xbox-startsiden, hvis du ønsker.

Hvis installationsprogrammet afsluttes før tid, skal den delvise installation muligvis slettes manuelt fra lagerenheden. Den delvise installation vil også blive fjernet, hvis du kører installationsprogrammet igen og afslutter installationen. Du kan finde oplysninger om, hvordan du sletter en delvis installation fra lagerenheden, under Kopiér, flyt eller slet Xbox 360-indhold.

Installation fra Xbox Live

Du kan også installere War Games- og Spartan Ops-indholdet som to pakker fra Xbox Live. På denne måde kan spillere med begrænset lagerkapacitet på konsollen nøjes med at installere en del af spillet for flere spillere eller installere det fulde spil på mere end én enhed (f.eks. på en delvis fyldt 4 GB intern hukommelse og et USB-flashdrev):

1. Sæt disk 2 til Halo 4 i Xbox-konsollen.
  2. Vælg Start på titelskærmen.
  3. Vælg Infinity i hovedmenuen.
  4. Vælg War Games eller Spartan Ops i Infinity-menuen.
  5. Vælg Download from Xbox Live.
  6. Vælg lagerenhed.

Komponentstørrelse og -funktion

• Installationen af War Games kræver 2 GB lagerplads og giver adgang til konkurrenceprægede tilstande for flere spillere samt muligheden for tilpasning af Forge-kortet.
  • Installationen af Spartan Ops kræver 1,45 GB lagerplads og giver adgang til Spartan Ops-episoder, som du kan spille alene eller sammen med vennerne.