Ofte stillede spørgsmål til Halo 5: Forge på Windows 10

Har du spørgsmål om Halo 5: Forge på Windows 10? Her kan du få svar på almindelige spørgsmål.

På denne side

Jeg blev bedt om at opgradere min Windows-enhed for at kunne spille Halo 5: Forge. Hvilken version skal jeg bruge?

Din enhed skal køre version 1607 eller nyere, for at du kan downloade og installere Halo 5: Forge på Windows 10.

Desuden skal din enhed køre en 64-bit version af Windows 10. Hvis du har en 32-bit version, kan du ikke spille Halo 5: Forge.

Hvis du vil tjekke, om du kører en korrekt version af Windows på din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows-enhed.

Skal jeg have yderligere software for at kunne spille Halo 5: Forge?

Ja, du skal have DirectX 12 eller en senere version installeret for at kunne spille Halo 5: Forge. Hvis du vil tjekke, hvilken version af DirectX der er installeret på din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows-enhed.

Hvilke hardwarekrav er der?

Hardwarekravene til Halo 5: Forge vil variere, afhængigt af den enhed du spiller på. Hvis du vil se systemkravene til Windows 10, skal du besøge siden med beskrivelsen af Halo 5: Forge.

Hvis du vil tjekke, om din Windows 10-enhed har nok ledig diskplads, finde ud af, hvilket grafikkort der er installeret, og se andre vigtige oplysninger om din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed.

Hvad sker der, hvis jeg downloader spillet Halo 5: Forge på en enhed, der ikke opfylder hardwarekravene?

Vi anbefaler, at du først tjekker enhedens specifikationer, for at sikre dig, at din enhed opfylder minimumkravene. Se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed for at få flere oplysninger.

Hvis du støder på et problem, når du forsøger at starte et spil, eller hvis du ser en fejlmeddelelse, skal du besøge Foretag fejlfinding af Halo 5: Forge på Windows 10 for at få flere oplysninger.

Hvis du allerede har downloadet spillet, kan du prøve at justere grafikindstillingerne i spillet under spilindstillingerne. Sådan gør du:

1. Markér Settings i hovedmenuen, og vælg Audio/Video.
  2. Vælg den laveste skærmopløsning. Det fungerer muligvis bedre med en lavere indstillinger.
  3. Angiv Framerate Limit til 30.
  4. Ret alle andre grafikindstillinger til low (lav), off (fra) eller 1 (min).

Du kan se en komplet liste med gode råd om, hvordan du kan forbedre spillets ydeevne, i Halo 5: Forge-forummerne.

Hvor lang tid tager det at downloade Halo 5: Forge?

Downloadtiden kan variere. Den afhænger af din internetforbindelses hastighed. Det tager i gennemsnit 1 time at downloade 10 GB med en forbindelse på 20 Mbps.

Bemærk! Disse oplysninger er kun vejledende. De angiver ikke de faktiske downloadtider. Hvis du streamer indhold eller spiller spil eller streamer et spil fra din Xbox One til en Windows 10-pc, mens du downlader, vil båndbredden være begrænset og downloadtiden øges.

Aktuel downloadhastighed Fil på 30 GB Fil på 40 GB Fil på 50 GB Fil på 60 GB Fil på 70 GB
2 Mb/s 33,3 timer 44,4 timer 55,6 timer 66,7 timer 77,8 timer
5 Mb/s 13,3 timer 17,8 timer 22,2 timer 26,7 timer 31,1 timer
10 Mb/s 6,7 timer 8,9 timer 11,1 timer 13,3 timer 15,6 timer
20 Mb/s 3,3 timer 4,4 timer 5,6 timer 6,7 timer 7,8 timer
50 Mb/s 1,3 timer 1,8 timer 2,2 timer 2,7 timer 3,1 timer
100 Mb/s 0,7 timer 0,9 timer 1,1 timer 1,3 timer 1,6 timer
200 Mb/s 0,3 timer 0,4 timer 0,6 timer 0,7 timer 0,8 timer

Eksempel

Hvis du f.eks. installerer en fil på 40 GB, og der er downloadet 25 procent (der mangler 30 GB), og din forbindelseshastighed er 10 Mb/s, burde det tage ca. 4,4 timer at downloade. Det antages her, at downloadhastigheden forbliver den samme.

Du må ikke annullere downloadingen eller lukke computeren, mens du downloader spillet. Halo 5: Forge-ikonet vises i Mit bibliotek på din Windows 10-enhed.

Bemærk! Du skal muligvis betale et internetgebyr for at downloade spillet.

Hvis du oplever, at det tager lang tid at downloade spillet, skal du besøge Løs problemer med netværksforbindelsen i Windows 10 for at se flere trin til fejlfinding.

Hvilke typer tilbehør skal jeg bruge til at styre Halo 5: Forge?

Du kan bruge en mus og et tastatur eller en spilcontroller (Xbox One- eller Xbox 360-controller anbefales). Hvis du bruger en Xbox One-controller, skal du benytte et USB-kabel til at tilslutte den til din enhed eller en trådløs Xbox-adapter til Windows.

Du kan også tilslutte en Xbox One S- eller Xbox Design Lab-controller til din enhed ved hjælp af Bluetooth. Du kan finde flere oplysninger i Brug din trådløse controller til Xbox One på en pc.