Foretag fejlfinding af Halo 5: Forge på Windows 10

Hvis du har problemer med at spille Halo 5: Forge på Windows 10, kan du her se nogle løsninger til de mest almindelige fejl. Hvis dit problem ikke er omtalt her, skal du se Ofte stillede spørgsmål til Halo 5: Forge på Windows 10, hvor du kan få svar på hyppige spørgsmål.

Din processor opfylder ikke minimumspecifikationerne

Du får vist en af følgende fejlkoder, når du forsøger at starte Halo 5: Forge:

0x80000001
  • Dette betyder, at processoren på din pc er mindre, end der kræves til at køre Halo 5: Forge, og du kan opleve en dårlig ydeevne eller stabilitet, når du kører spillet.
  • Kontrollér, om din processor understøtter SSE 4.1. Du kan finde flere oplysninger på processorproducentens websted eller ved at kontakte deres support.
0x80000002
  • Dette betyder, at processoren på din pc er mindre, end der kræves til at køre Halo 5: Forge, og du kan opleve en dårlig ydeevne eller stabilitet, når du kører spillet.
  • Kontrollér, at din processor er mindst en Intel Core i5 på 2,3 Ghz eller en tilsvarende AMD-processor.

Løsning

Du kan kontrollere, om din processor understøtter SSE 4.1, ved at følge disse trin:

1. Gå til Start, vælg Indstillinger, og vælg derefter System.
  2. Vælg Om.
  3. Rul ned til Processor på listen over pc'ens specifikationer for at identificere din pc's processor.
  4. Sammenlign dette med minimumspecifikationerne for at køre Halo 5: Forge, og kontrollér, at din pc opfylder disse krav.

Din processor har ikke det antal kerner, der kræves i minimumspecifikationerne

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at starte Halo 5: Forge:

0x80000003
  • Dette betyder, at processoren har færre kerner, end der kræves til at køre Halo 5: Forge, og du kan opleve en dårlig ydeevne eller stabilitet, når du kører spillet.
  • Kontrollér, om din processor har mindst 4 fysiske kerner.

Løsning

Du kan kontrollere, om din processor opfylder minimumspecifikationerne til Halo 5: Forge ved at følge disse trin:

1. Tryk på Ctrl+Skift+Esc, og åbn Jobliste.
  2. Vælg Ydelse.
  3. Se, hvor mange fysiske kerner der vises ud for Kerner.
  4. Sammenlign dette med minimumspecifikationerne for at køre Halo 5: Forge, og kontrollér, at din pc opfylder disse krav.

Din VRAM opfylder ikke minimumspecifikationerne

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at starte Halo 5: Forge:

0x80000011
  • Dette betyder, at mængden af VRAM (Video RAM) på din computers grafikkort ikke opfylder minimumkravene.
  • Kontrollér, at dit grafikkort (GPU) har mindst 2 GB Video RAM.

Løsning

Hvis du vil se, hvor meget VRAM dit grafikkort har, skal du følge disse trin:

1. Gå til Start, vælg Indstillinger, og vælg derefter System.
  2. Rul til bunden af fanen Skærm, og vælg Avancerede skærmindstillinger.
  3. Rul ned til bunden, og vælg Vis egenskaber for skærmkort. Under fanen Kort vises den mængde VRAM, du har, som Dedikeret skærmkorthukommelse.
  4. Sammenlign dette med minimumspecifikationerne for at køre Halo 5: Forge, og kontrollér, at din pc opfylder disse krav.

Driveren til dit grafikkort er inkompatibel

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at starte Halo 5: Forge:

0x80000012

Løsning

Du skal opgradere driveren til dit grafikkort for at løse dette problem. Gå til producentens websted, og opdater til den nyeste enhedsdriver. Gør følgende for at se, hvilken type grafikkort du har:

1. Gå til Start, vælg Indstillinger, og vælg derefter System.
  2. Rul til bunden af fanen Skærm, og vælg Avancerede skærmindstillinger.
  3. Rul ned til bunden, og vælg Vis egenskaber for skærmkort. Under fanen Kort vises navnet på grafikkortet, og typen af grafikkort vises under Dedikeret skærmkorthukommelse.
  4. Når du har fundet ud af, hvem der har produceret dit grafikkort, skal du opdatere enhedsdriveren på producentens websted.

Dit grafikkort er inkompatibelt

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at starte Halo 5: Forge:

0x0000013
  • Dette betyder, at der er blevet fundet et inkompatibelt grafikkort (GPU).
  • Kontrollér, om dit grafikkort understøtter DirectX 12 og ikke bruger SLI eller Crossfire.

Løsning

Du skal opgradere eller omkonfigurere dit grafikkort for at løse dette problem. Gør følgende for at se, hvilken type grafikkort du har:

1. Gå til Start, vælg Indstillinger, og vælg derefter System.
  2. Rul til bunden af fanen Skærm, og vælg Avancerede skærmindstillinger.
  3. Rul ned til bunden, og vælg Vis egenskaber for skærmkort. Under fanen Kort vises navnet på grafikkortet, og typen af grafikkort vises under Dedikeret skærmkorthukommelse.
  4. Når du har fundet ud af, hvem der har produceret dit grafikkort, skal du gå til producentens websted for at se, om grafikkortet understøtter DirectX 12.

Din enhed har ikke nok RAM

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at starte Halo 5: Forge:

0x80000021
  • Dette betyder, at mængden af RAM på din pc er mindre, end der kræves til at køre spillet, og du kan opleve en dårlig ydeevne eller stabilitet, når du kører spillet.
  • Kontrollér, at din pc har mindst 8 GB RAM.

Løsning

Du kan kontrollere, om din pc opfylder minimumspecifikationerne ved at følge disse trin:

1. Gå til Start, vælg Indstillinger, og vælg derefter System.
  2. Vælg Om.
  3. Rul ned til Installeret RAM på listen over pc'ens specifikationer for at se, hvor meget RAM din pc har
  4. Sammenlign dette med minimumspecifikationerne for at køre Halo 5: Forge, og kontrollér, at din pc opfylder disse krav.