Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, personalisering af indhold og annoncer.
Del denne side

Halo 5: Guardians Limited Collector's Edition – program til ombytning af disk

Programmet for ombytning til disk med Halo 5: Guardians Limited Collector’s Edition sluttede den 1. november 2015. Men du kan stadig indløse din digitale kode, som giver dig adgang til følgende indhold:

  • Halo 5: Guardians
  • Halo 5: Guardians Warzone REQ-pakken
  • Halo: The Fall of Reach

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Halo 5: Guardians Limited Collector's Edition – program til ombytning af disk ", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side