Oplysninger om Halo 5: Guardians-hardwareunderstøttelse

Oversigt

Halo 5: Guardians lanceres sammen med en række ny hardware og nyt tilbehør, du kan købe.

Hvis du oplever problemer med din hardware eller dit tilbehør, kan du finde mere hjælp her.

Hardware og tilbehør

Du kan købe følgende hardware og tilbehør til Halo 5: Guardians:

• Xbox One Limited Edition Halo 5: Guardians-pakke
  • Halo 5: Guardians Limited Edition – indeholder Metal Earth-model, Mylar-taske og Steel Book med en fysisk disk
  • Halo 5: Guardians Limited Collector’s Edition – indeholder statue, Metal Earth-model, Mylar-taske og Steel Book med et spiltoken
  • LE Halo 5: Guardians Master Chief-controller
  • LE Halo 5: Guardians-controller
  • Astro Gaming A50-hovedtelefoner (Halo Edition)

Supportoplysninger

Hvis du har brug for hjælp til Astro Gaming A50-hovedtelefonerne, skal du besøge Astro Gaming-supportsiden.

Hvis du har brug for hjælp til den Metal Earth-model, der er inkluderet i Limited Edition og Limited Collector’s Edition, skal du besøge Fascinations-supportsiden.

Hvis du har brug for hjælp til følgende ting, skal du besøge siderneTilbehør til Xbox One og System for at få yderligere hjælp til fejlfinding:

• Xbox One Limited Edition Halo 5: Guardians-pakke
  • LE Master Chief-controller
  • LE Halo 5: Guardians-controller
  • Halo 5: Guardians Limited Collector’s Edition

Hvis du stadig ikke kan løse problemet, skal du kontakte Xbox Support.

Hvis du har brug for hjælp til andre ting end dem, der nævnes herover, skal du besøge Halo Waypoint-forummet, hvor andre medlemmer af communityet kan hjælpe dig med at finde det, du søger.