Fejlfinding af problemer i spil for flere spillere i Halo 5: Guardians

Oversigt

Hvis du har problemer med spil for flere spillere eller matchmaking i Halo 5: Guardians, kan du prøve følgende ting for at finde frem til problemet.

Afhængigt af problemet kan det påvirke følgende funktioner i spillet:

• REQ-pakke eller kortlager er ikke tilgængeligt.
  • REQ-pakker kan ikke købes fra Store eller fra spillet.
  • REQ-pakker, du har købt for nyligt, vises ikke i spillet.
  • REQ-kort er ikke tilgængelige til brug i Warzone.
  • REQ-pakker tildeles ikke, efter at du har fuldført spil for flere spillere eller kampagner.
  • Kreditter kan ikke bruges til køb.

Fejlmeddelelser, der er specifikke for spil for flere spillere

Du kan få vist en af følgende meddelelser, når du forsøger at deltage i eller oprette en session for flere spillere.

• Attention. Could not find a server that was suitable for all members of your fireteam.

Denne fejl betyder, at der ikke blev fundet nogen dedikerede servere, som opfylder netværkskravene til dit team. Dette kan ske, hvis du spiller med venner, der sidder spredt geografisk. Hvis du får denne fejl, når du spiller med venner, der bor i samme område som dig, skal du genstarte spillet og prøve igen.

• Unable to Match. There may not be enough players to support a game in this playlist. Please try a different playlist.

Denne fejl opstår, hvis der ikke er tilstrækkelig mange spillere, som er tæt på din rangering, til at starte et spil. Du kan søge på spillerlisten, eller du kan vælge en ny spillerliste, der skal søges i.

• Attention. At least one player in your fireteam is banned from playing Halo 5: Guardians.

Denne fejl opstår, hvis en eller flere spillere i dit team (inklusive dig selv) er spærret fra at spillet Halo 5: Guardians. Spillere kan blive spærret automatisk, hvis de forlader spil midt i spillet, hvis de dræber allierede spillere og andet. Spærrede spillere skal vente og prøve igen på et senere tidspunkt, når spærringen er fjernet.

Hvis du er blevet spærret af 343 Industries, vises der en meddelelse i Halo 5: Guardians om, at der er sket en håndhævelse af reglerne. Du kan også kontrollere, om der er sket håndhævelse af Xbox-reglerne for din konto, ved at logge på webstedet Xbox-politik og håndhævelse.

• Attention. Your fireteam is too large for the selected activity. Manage your fireteam in the Roster and try again.

Denne fejl kan opstå, hvis dit team har for mange medlemmer til den valgte aktivitet. Det er f.eks. ikke muligt at deltage i nogle "Arena hoppers", hvis dit team består af mere end fire spillere. Grupper kan fortsætte til aktiviteten ved at reducere antallet af spillere til det maksimalt tilladte.

• We've encountered a problem and couldn't join you to the game. Please try again.

Denne fejl opstår, hvis der opstod et uventet problem med den dedikerede server i sessionen. Du kan prøve matchmaking igen, eller du kan deltage på en anden server. Hvis fejlen fortsætter, kan tjenesten være nede. Se forslagene i afsnittet "Løsninger", hvis tjenesten er nede.

• An update is available for Halo 5: Guardians. Please restart the game to install this update.

Dette betyder, at der findes en påkrævet opdatering til spillet, og at du skal bruge den seneste version for at kunne fortsætte. Luk og genstart spillet for at starte en opdatering (du skal have forbindelse til Xbox Live for at kunne downloade eventuelle opdateringer).

Løsninger

Du kan kontrollere, om Xbox Live-tjenesten er nede, om der er problemer hos 343 Industries/Halo, et problem med konsollens onlineforbindelse, eller om du er blevet spærret.

Trin 1: Tjek, om Xbox Live-tjenesten er nede

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Social og spil: kører
2017-08-20T09:11:16.5435564+00:00

Trin 2: Tjek, om Halo-tjenesten er nede

Når du starter Halo 5: Guardians, kan du se "Message of the Day" for at se, om der er kendte afbrydelser af Halo-tjenesten. De bliver vist, når du starter spillet og logger på Xbox Live. Denne type meddelelse vises også under Community i hovedmenuen.

Du kan også besøge Halo Waypoint-forummerne og se efter Halo 5: Guardians under Games for at se, om andre spillere oplever de samme problemer.

Trin 3: Kontrollér konsollens forbindelse

Se Netværksindstillinger på Xbox One for at få hjælp til forbindelsesproblemerne mellem din konsol og onlinenetværkstjenesterne.

Trin 4: Tjek, om du er blevet spærret

Log på webstedet Xbox-politik og håndhævelse for at se, om der er foretaget håndhævelse af nogle regler for din konto.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlfinding af problemer i spil for flere spillere i Halo 5: Guardians", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?