Oplysninger om forudbestilling af Halo 5: Guardians

Oversigt

Hvis du har forudbestilt Halo 5: Guardians via Xbox Store (ikke hos en forhandler), vil din Xbox One-konsol begynde at downloade spillet og eventuelle opdateringer, så du er klar til at spille den 27. oktober 2015.

Her er der nogle få ting, du skal vide:

• Din konsol skal være indstillet til Straks tændt-tilstand for at spillet kan downloades, når det bliver tilgængeligt, og du skal have forbindelse til Xbox Live-tjenesten. Se Om energibesparende tilstand og Straks tændt-tilstand for at få oplysninger om, hvordan du kan se, om din konsol er indstillet til Straks tændt.
    Bemærk! Vi anbefaler, at du lader din konsol være i Straks tændt-tilstand og har forbindelse til Xbox Live, så eventuelle ekstra opdateringer kan downloades automatisk.
  • Når spillet bliver tilgængeligt, vises det i din kø, og det downloades i baggrunden, uden at du selv skal gøre noget.
  • Hvis du prøver at starte spillet inden lanceringsdatoen, vises indlæsningsskærmen, men du kan ikke spille.
  • Eventuelle udvidelser, f.eks. REQ-pakkeindhold, installeres også sammen med spillet, men du kan kun få adgang til det, når spillet er lanceret.

Du kan finde flere oplysninger i Forudbestil Xbox One-spil i Xbox Store.

Fejlfinding

Hvis du oplever problemer med at installere Halo 5: Guardians i baggrunden, kan du prøve følgende løsninger.

Når spillet startes, går det direkte til startskærmen

Hvis du kommer direkte til startskærmen, når spillet startes, dvs. der vises en indlæsningsskærm, er spillet ikke blevet opdateret. Dette kan skyldes en af følgende årsager:

• Du har ikke oprettet forbindelse til Xbox Live, siden du forudbestilte spillet.
  • Du har slået automatisk opdatering fra.

Du kan løse problemet ved at oprette forbindelse til Xbox Live på konsollen, hvilket vil starte installationen. Hvis du allerede har forbindelse til Xbox Live, kan du fjerne og geninstallere den fil, der repræsenterer Halo 5: Guardians (dette er en pladsholder og ikke hele spillet).

Sådan fjerner og geninstallerer du:

1. Gå til startskærmen (tryk på Xbox-knappen på din controller for at komme til startskærmen), og gå til Mine spil og apps.
  2. Markér feltet Halo 5: Guardians, og tryk på Menu-knappen på controlleren.
  1. Vælg Administrer spil.
  2. Tryk igen på Menu-knappen på controlleren, og vælg Fjern.

Når spillet er fjernet, kan du søge efter Halo 5: Guardians i Store og geninstallere det. Se trinnene herunder, hvis du vil se, hvordan.

Halo 5: Guardians vises ikke i Mine spil og apps

Hvis Halo 5: Guardians ikke vises på listen over spil, og du har forudbestilt spillet, skal du muligvis søge efter spillet i Store. Hvis du har fuldført købet, skal du ikke betale igen, men du kan blot downloade spillet.

Sådan søger du efter spillet i Store:

1. Rul til venstre til hubben Store på startskærmen, og vælg Søg.
  2. Skriv "Halo 5: Guardians" for at søge efter spillet.
  3. Vælg Halo 5: Guardians – Pre-Order Edition på listen over tilgængelige spil.
  4. Vælg Installér for at starte installationen.

Hvis Installér ikke vises, eller hvis der vises en købspris, skal du ikke forsøge at installere, da det kan medføre, at du bliver opkrævet betaling igen. Du kan kontrollere, om det oprindelige køb blev fuldført, ved at se købsoversigten på din Microsoft-konto. Hvis der vises en transaktion for Halo 5: Guardians Pre-Order Edition, men du ikke får vist muligheden for at installere spillet på din konsol, skal du kontakte Xbox Support.