Halo 5: Guardians REQ-pakkeoplysninger

Oversigt

Med REQ-systemet i Halo 5: Guardians kan du optjene og købe REQ-pakker. Du kan få REQ-pakker for de REQ-point, du optjener efter hvert spil med flere spillere. Du kan også få REQ-pakker med nogle typer Halo 5: Guardians-hardware og -tilbehør, og du kan købe dem i Xbox Store.

Hvis du vil vide mere om REQ-pakker, skal du besøge Halo Waypoint-forummerne og se efter Halo 5: Guardians under Games.

Overførselsproblemer

I nogle tilfælde kan det ske, at dine kort ikke vises med det samme, f.eks. hvis netværket er nede eller lige efter, at du har købt en REQ-pakke. Hvis det er tilfældet, skal du se efter dem følgende steder:

• Se My Packs i spilmenuen for at se, om der findes uåbnede pakker.
  • Se, om der er ekstra kort i din samling, som er blevet tilføjet siden du købte REQ-pakken.

Hvis du ikke kan se det REQ-pakkeindhold, du har købt, og du ikke er blevet opkrævet for købet, kan du prøve at købe indholdet igen. Hvis du er blevet opkrævet for købet, og du ikke kan se indholdet, skal du kontakte Xbox Support.