Fejlen "Content you are trying to load is from an incorrect region" i Halo: Reach

Når du spiller Halo: Reach, får du følgende fejlmeddelelse:

Content you are trying to load is from an incorrect region.

Denne fejl vises normalt, hvis du har downloadet ekstra indhold til spillet, og dette indhold ikke er produceret til det samme sprog eller område som din spildisk med Halo: Reach.

Du kan løse dette problem ved at købe det udvidelsesindhold, du vil spille, på samme sprog som din spildisk med Halo: Reach eller ved at bruge en anden spildisk, der passer til det indhold, du prøver at bruge.

Sådan downloader du indhold til Halo: Reach

1. Log på Xbox Live.
  2. Start Halo: Reach.
  3. Vælg Multiplayer.
  4. Vælg Store.
  5. Find og vælg det element, du vil downloade.
    Bemærk! Se specifikt efter elementer, hvor spildiskens sprog er angivet i beskrivelsen.
  6. Afslut købet, og download elementet igen.

Når du har downloadet elementet med det korrekte sprog, kan du slette det oprindelige element med det forkerte sprog. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du sletter indhold, i Kopiér, flyt eller slet gemte Xbox-spil, profiler og avatarelementer.

Du har almindeligvis adgang til det relevante indhold i mappen Halo: ReachGames. Når du har slettet indhold, skal du prøve at spille spillet igen.

Der kan ikke findes en spiludvidelse på din spildisks sprog i Halo: Reach Store

Der findes forskellige sprogversioner af spiltitlen i det område, hvor din Xbox Live-konto blev oprettet. Udvalget af sprogversioner er baseret på udvalget i detailhandlen. Hvis det korrekte sprog ikke er tilgængeligt, skyldes det, at sproget for din Xbox Live-konto ikke matcher nogen af de sprog, som den specifikke spiltitel eller andet indhold findes på i butikken. Du kan afhjælpe dette problem ved at benytte en af følgende fremgangsmåder:

• Køb en Halo: Reach-spildisk fra det område, som gælder for din Xbox Live-konto.
  • Brug en anden Xbox Live-konto til at få vist indhold og foretage køb.