Jeg kan ikke låse op for gennemførelsen "You Blew It Up"

Når du spiller Halo Reach, kan du ikke låse op for gennemførelsen "You Blew It Up", når du prøver på det. Denne fejl forekommer, hvis du ikke har Halo Reach Breakpoint-kortet, som er en del af kortpakken Noble Map Pack.

Løsning

For at kunne låse op for gennemførelsen "You Blew It Up" skal du købe Noble Map Pack, som omfatter Breakpoint-kortet.

Hvis problemet opstår, selvom du har købt Noble Map Pack, kan du prøve at downloade Noble Map Pack igen. Du kan finde oplysninger om, hvordan du downloader indhold igen, i Køb Xbox-indhold, eller hent det igen på Xbox Live.

Halo Reach-gennemførelser, som du kan låse op

• Halo Reach plus ingen kortpakker
    Du kan låse alle 49 gennemførelser i Halo Reach op. Ingen af gennemførelserne i kortpakken er synlige.
  • Halo Reach plus kortpakken Noble Map Pack
    Du kan låse alle 49 gennemførelser i Halo Reach op – plus de syv gennemførelser i Noble Map Pack, herunder "You Blew It Up". Det bliver i alt 56 gennemførelser.
  • Halo Reach plus kortpakken Defiant Map Pack
    Du kan låse alle 49 gennemførelser i Halo Reach op – plus seks af de syv gennemførelser i Noble Map Pack og de tre gennemførelser i Defiant Map Pack. Det bliver i alt 58 gennemførelser. Du kan imidlertid ikke låse op for gennemførelsen "You Blew It Up" uden at købe Noble Map Pack.
  • Halo Reach plus kortpakkerne Noble Map Pack og Defiant Map Pack
    Du kan låse alle 49 gennemførelser i Halo Reach op – plus alle syv gennemførelser i Noble Map Pack, herunder "You Blew It Up", og de tre gennemførelser i Defiant Map Pack. Det bliver i alt 59 gennemførelser.

Relaterede problemer