Hjælp til Happy Wars

Xbox One-udgaven af Happy Wars

Toylogic har udviklet Xbox One-udgaven af Happy Wars og yder support til denne version. Gå ind på HappyWars.net for at få flere oplysninger eller support.

Xbox 360-udgaven af Happy Wars

Toylogic har udviklet Xbox 360-udgaven af Happy Wars og yder support til denne version. Besøg HappyWars.net for at finde flere oplysninger eller få support.

Pc-udgaven af Happy Wars

Toylogic har udviklet pc-udgaven af Happy Wars og yder support til denne version. Gå ind på HappyWars.net for at få flere oplysninger eller support.

Du kan få hjælp til at komme i gang i startvejledningen til Happy Wars, der findes på Steam Community-webstedet.

Hvis du har problemer med pc-versionen af Happy Wars, skal du gå til siden Bugs, Problems, Issues, everything HW related! på Steam Community-webstedet.

Hvis du skal bruge hjælp til valuta eller elementer i spillet, skal du gå ind på HappyWars.net.