Killer Instinct: Combo Breaker Pack: Ofte stillede spørgsmål

Oversigt

Har du spørgsmål vedrørende Killer Instinct: Combo Breaker Pack? Her kan du få svar på almindelige spørgsmål.

På denne side

Jeg har allerede downloadet Killer Instinct fra Xbox Store. Behøver jeg Combo Breaker Pack?

Combo Breaker Pack indeholder Combo Breaker-udvidelsen samt bonusfigurer. Selvom du allerede har det digitale spil, kan du udnytte udvidelserne fra Combo Breaker Pack-disken.

Behøver jeg at sætte Combo Breaker Pack-disken i min Xbox One-konsol for at spille spillet?

Ja, du er nødt til at sætte disken i for at kunne spille udvidelsesfigurerne.

Behøver jeg at installere det downloadede indhold fra Combo Breaker Pack-disken?

Ja. Udvidelsesindholdet vil blive installeret, første gang du sætter disken i. Du kan administrere individuelle udvidelser ved at indsætte disken og vælge udvidelsen fra startskærmen på din Xbox One.

Vil TJ Combo-figuren blive solgt udelukkende som et forhandlerprodukt?

Nej, TJ Combo vil også være tilgængelig digitalt.

Følger kostumer, tilbehør eller Killer Instinct Classic med Combo Breaker Pack?

Nej. Med disken følger der alle otte figurer fra 1. sæson og en downloadkode til TJ Combo.

Kan jeg spille Killer Instinct offline med disken?

Ja. Disken fungerer offline lige som andre Xbox One spil fra forhandlere.

Hvis jeg har en forhandlerversion af Killer Instinct, kan jeg så spille det online med personer, som har den digitale version af spillet?

Selvfølgelig. Personer med en forhandlerversion vil kunne spille online mod alle, der har Killer Instinct.

Hvis jeg har en forhandlerversion af Killer Instinct, vil jeg så kunne hente 2. sæson og andet indhold, som kan downloades til spillet?

Ja. Når 2. sæson starter vil personer med en forhandlerversion kunne købe indhold til 2. sæson.