Killer Instinct

Velkommen til Killer Instinct til Xbox One og Windows 10. Find links til videoer og demoer, og få oplysninger om forskellene mellem de forskellige spilversioner og hjælp til fejlfinding. Og her er links, som du kan bruge, hvis du vil købe spillet til Xbox One og Windows 10.

Killer Instinct – oversigt

Killer Instinct – administration og hjælp på Xbox One

Killer Instinct – administration og hjælp på Windows 10

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Killer Instinct", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?