Killer Instinct på Windows 10 – ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål om Killer Instinct på Windows 10? Her kan du se svar på ofte stillede spørgsmål.

På denne side

Hvad er Killer Instinct: Definitive Edition?

Killer Instinct: Definitive Edition er en indholdspakke, som indeholder følgende ekstra spil og udvidelser:

• Komplette spil:
    • Killer Instinct: Ultra Edition, Killer Instinct: Season 2 Ultra Edition, Killer Instinct: Season 3 Ultra Edition, Killer Instinct Classic*, Killer Instinct 2 Classic*
  • Udvidelser:
    • Gargos Color Pack, Killer Instinct: Combo Breaker, Killer Instinct: Season 2 Combo Breaker, Killer Instinct: Season 3 Combo Breaker, Ultimate Arbiter Pack
  • Figurer:
    • Aganos, ARIA, Cinder, Eyedol, Fulgore, Gargos, General RAAM, Glacius, Hisako, Jago, Kan-Ra, Kim Wu, Maya, Mira, Orchid, Rash, Riptor, Sabrewulf, Sadria, Shadow Jago, Spinal, Thunder, TJ Combo, Tusk

*Bemærk! Killer Instinct Classic og Killer Instinct Classic 2 kan kun spilles på Xbox One.

Hvis du vil købe Killer Instinct: Definitive Edition, skal du besøge onlinebutikken.

Hvad sker der, hvis jeg køber Definitive Edition, selvom jeg allerede ejer Killer Instinct og ekstra indhold?

Alle eksisterende Killer Instinct-spil vil fortsat være gratis at spille, og der kan købes ekstra indhold til dem. Hvis du allerede ejer indhold, og du køber Definitive Edition, modtager du ekstra indhold, som kan installeres på din Xbox One og Windows 10-enhed.

Sådan installeres du på Xbox One:

1. Rul til højre, mens du er på startskærmen, og tryk derefter på A-knappen på controlleren for at åbne Mine spil og apps.
  2. Find spillet, og tryk derefter på Menu-knappen .
  3. Vælg Administrer spil.
  4. Vælg den udvidelse, du vil installere, i kolonnen Klar til at installere.
  5. Tryk på A-knappen for at installere udvidelsen.

I Windows 10 bliver udvidelser og figurer automatisk tilgængelige, når du spiller spillet. Sådan installerer du Killer Instinct: Ultra Edition, Killer Instinct 2: Ultra Edition og Killer Instinct 3: Ultra Edition:

1. Åbn appen Store, og kontrollér, at du er logget på.
  2. Skriv "Killer Instinct" på søgelinjen øverst.
  3. Vælg de spil, der kan installeres, og vælg derefter Installér.

Bemærk! Killer Instinct Classic og Killer Instinct Classic 2 kan kun spilles på Xbox One.

Killer Instinct er en Xbox Play Anywhere-spiltitel. Hvad betyder det?

Når du køber et Xbox Play Anywhere-spil digitalt, kan du spille det både på Xbox og Windows 10. Du skal kun købe spillet én gang via Store på din Xbox eller Windows 10-enhed, så vises det i dit spilbibliotek de steder, hvor du logger på.

Hvis du har købt spillet eller indholdet på Xbox, og du vil spille det på din Windows 10-enhed, skal du logge på din Windows 10-enhed. Hvis spillet allerede er installeret på din enhed, vises det på listen over apps. Ellers kan du installere det ved at åbne Store og vælge Mit bibliotek.

Hvis du har købt spillet eller indhold på Windows 10, og du vil spille det på din Xbox-konsol, skal du logge på konsollen og gå til Mine spil og apps. Hvis spillet allerede er installeret, vises det på listen over spil. Ellers kan du finde det under Klar til at installere.

Hvis du vil vide mere om Xbox Play Anywhere, og se, hvilke spil der understøttes, skal du besøge webstedet Xbox Play Anywhere. Du kan også besøge Fejlfinding af problemer med Xbox Play Anywhere-spil, hvis du har problemer med at finde Killer Instinct eller indhold på din Xbox One eller din Windows 10-enhed.

Killer Instinct understøtter også spil for flere spillere på tværs af Xbox og Windows 10, så I kan være flere venner, der spiller sammen på forskellige platforme. Se Spil på tværs af Windows 10 og Xbox One for at få flere oplysninger.

Hvis du allerede har spillet Killer Instinct på Xbox One, og du starter et spil på Windows 10 med den samme konto, kan du få følgende meddelelse:

Save File Update Needed

2 Dev 46353306

You need to use Killer Instinct on your Xbox One console to update your Save File for use on Windows 10

A Exit Game B Continue without updating

Sådan kommer du videre:

1. Tryk på A-knappen for at afslutte spillet på Windows 10.
  2. Start spillet på din Xbox One, og vælg en ny fight i Sæson 3.
  3. Når dit spil er gemt, skal du vente i op til 10 minutter, så synkroniseringen med skyen bliver fuldført. Derefter skal du starte spillet i Windows 10.

Hvis du trykker på B-knappen og fortsætter uden at gemme, bliver tidligere fremskridt i Killer Instinct, som er gemt under dit gamertag på Xbox One, slettet. Dit fremskridt i spillet vil fortsætte, næste gang du synkroniserer din Windows 10-enhed.

Jeg blev bedt om at opgradere mit operativsystem for at kunne downloade Killer Instinct. Hvilken version af Windows skal jeg bruge?

Din enhed skal køre version 1607, OS Build14393.0 eller nyere, for at du kan downloade og installere Killer Instinct på Windows 10.

Desuden skal din enhed køre en 64-bit version af Windows 10. Hvis du har en 32-bit version, kan du ikke spille Killer Instinct.

Hvis du vil tjekke, om du kører en korrekt version af Windows på din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows-enhed.

Skal jeg have yderligere software for at kunne spille spillet?

Ja, du skal have DirectX 11 eller en senere version installeret for at kunne spille Killer Instinct. Hvis du vil tjekke, hvilken version af DirectX der er installeret på din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows-enhed.

Hvilke hardwarekrav er der?

Følgende tabel viser minimumkrav og anbefalede konfigurationer for Killer Instinct på Windows 10.

Minimum Anbefales
OS Windows 10 64-bit (1607-opdatering) Windows 10 64-bit (1607-opdatering)
Processor Intel Core i5-750 2,67 GHz eller
AMD Phenom II X4 965 3,4 GHz

Intel Core i5-4670K 3,4 GHz eller
AMD FX-4300 3,8 GHz
GPU (grafikkort)

NVIDIA GeForce GTX 480
eller
AMD Radeon HD 5850

NVIDIA GeForce GTX 670
eller
AMD Radeon HD 7950

Plads på harddisk 30 GB 30 GB
RAM (hukommelse) 4 GB 8 GB
VRAM (skærmhukommelse)

NVIDIA – 1,5 GB
AMD – 1,5 GB

NVIDIA – 2 GB
AMD – 2 GB

DirectX DirectX 11+ DirectX 11+
Skærm 720p 1080p

Hvis du vil tjekke, om din Windows 10-enhed har nok ledig diskplads, finde ud af, hvilket grafikkort der er installeret, og se andre vigtige oplysninger om din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed. Hvis spillets opdateringshastighed er for høj, kan du prøve forskellige ændringer for at løse dette problem:

• Reducer billedhastighedsindstillingen for dit grafikkort til mindst 60 Hz.
  • Reducer opdateringshastigheden for din skærm til 60 Hz.

Hvad sker der, hvis jeg downloader spillet på en enhed, der ikke opfylder hardwarekravene?

Vi anbefaler, at du tjekker enhedens specifikationer, før du køber spillet, for at sikre dig, at din enhed opfylder minimumkravene. Se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed for at få flere oplysninger.

Hvis du allerede har købt spillet, kan du prøve at justere grafikindstillingerne i spillet på følgende måde. Sådan gør du:

1. Tryk på Tab, mens du er i hovedmenuen, for at vælge Help & Options.
  2. Markér Graphics, og tryk derefter på Enter.

Derefter kan du ændre indstillingerne. Her er en liste over indstillingerne:

• Fullscreen – vælg, om spillet skal afspilles i fuld skærm eller i vinduetilstand i Windows 10.
  • Resolution – juster spillets opløsning. De understøttede opløsninger er: 640 x 360, 1024 x 576, 1280 x 720, 1366 x 768, 1600 x 900 og 1920 x 1080.
  • Motion Blur – vælg, om spillet skal blive lidt sløret, når der er action på skærmen.
  • Reflections – slå refleksioner til eller fra på hvert niveau i spillet.
  • Ambient Occlusion – slå dybere skygger i objekternes hjørner til eller fra, og føj flere detaljer til objekternes kanter.
  • Bloom – slå meget lyse områder til eller fra. Når Bloom er slået til, bliver alle lyskilder mere intense i nærheden af kilden.
  • Anti-Aliasing – gør de ydre kanter på objekter blødere. Hvis du slår indstillingen fra, kan ydersiden af et objekt se ujævn ud, når den ses tæt på.
  • Shadow Quality – vælg høj eller lav skyggekvalitet. De skygger, som de kæmpende kaster, bliver mere eller mindre tydelige.
  • Texture Quality – vælg høj eller lav teksturkvalitet. Figurernes teksturer bliver mere eller mindre tydelige, alt efter hvilken indstilling du vælger.

Hvis spillet stadig ikke kører ordentligt på din enhed, kan du anmode om en refusion for enhver købt vare inden for fem dage efter købet. Du kan finde flere oplysninger på siden Microsoft Store – returneringer.

Hvor stort er spillet?

Størrelsen af Killer Instinct-spillet ændrer sig i løbet af sæsonen. Sådan kan du se spillets størrelse:

1. Se oplysningerne om Killer Instinct i Store, eller søg efter "Killer Instinct" i Windows 10 Store.
  2. Den Omtrentlig størrelse vises i afsnittet Yderligere oplysninger på skærmen med spilinfo.
    Bemærk! Denne størrelse omfatter ikke udvidelser.

Hvis du vil tjekke, om din enhed har nok ledig diskplads, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed.

Hvor lang tid tager det at downloade spillet?

Downloadtiden varierer. Den afhænger af din internetforbindelses hastighed. Det tager i gennemsnit 3 timer at downloade 30 GB med en forbindelse på 20 Mbps (20 megabit pr. sekund).

Du må ikke annullere downloadingen eller lukke computeren, mens spillets downloades. Ikonet for Killer Instinct vises på skærmen Start, når spillet er helt downloadet.

Bemærk! Du skal muligvis betale et internetgebyr for at downloade spillet.

Hvis spillet downloades meget langsomt, kan du prøve følgende løsninger:

1. Sørg for, at du ikke downloader mere end ét element ad gangen (spil, app eller opdatering).
  2. Hvis der er andre enheder på dit netværk, som bruger båndbredde (f.eks. hvis du streamer en film), skal du pause aktiviteterne på de andre enheder, indtil spillet er helt downloadet.
  3. Tjek, om der er tilgængelige Windows 10-opdateringer til din enhed. Gå til Indstillinger, og vælg derefter Opdatering og sikkerhed for at se, om der er nogen tilgængelige opdateringer.
  4. Find og løs eventuelle forbindelsesproblemer ved at følge vejledningen på siden Løs problemer med netværksforbindelsen.

Hvilke typer tilbehør skal jeg bruge til at styre spillet?

Du kan bruge et tastatur eller en Xbox One-controller. Hvis du bruger en controller, skal du benytte et USB-kabel til at tilslutte den til din enhed eller en trådløs Xbox-adapter til Windows.

Hvis du har en Xbox 360-fightstick, kan du muligvis bruge den til at spille Killer Instinct på din Windows 10-enhed. Gå til Understøttelse af fightstick til Killer Instinct for at få flere oplysninger og se, om din enhed understøttes.

Skal jeg have en Microsoft-konto for at spille spillet?

Ja, du skal have en Microsoft-konto for at kunne spille Killer Instinct. Hvis du allerede spiller spil på Xbox 360 eller Xbox One, kan du benytte den konto, du bruger til disse spil. Du kan finde flere oplysninger i Microsoft-konto – ofte stillede spørgsmål.

Skal jeg være online (på internettet) for at kunne spille Killer Instinct på en Windows 10-enhed?

Hvis du planlægger at være et sted uden onlinedækning, f.eks på et langdistancefly eller på et en sejltur, kan du konfigurere din Windows 10-enhed, så du kan spille Killer Instinct offline.

Du kan få oplysninger om, hvordan du konfigurerer din Windows 10-enhed til offlinespil, i Spil dine spil offline på Windows 10 med offlinetilstand.

Følgende funktioner er tilgængelige, når du spiller offline:

• Få adgang til singleplayer-tilstande (Player vs CPU, CPU vs CPU, Dojo, Practice, Combo Breaker Training, Story, Survival)
  • Få adgang til kampstatistikker

Følgende funktioner er kun tilgængelige, når du spiller online:

• Prøveversioner
  • Køb af elementer fra Store
  • Shadow Lab
  • Shadow Lords-tilstand
  • Multiplayerspil
  • Få adgang til leaderboards

Hvis du spiller offline, kan visse funktioner ikke benyttes, f.eks. køb af nye elementer fra Windows Store. Desuden er leaderboards ikke tilgængelige, når du er offline.

Hvis du optjener gennemførelser, mens du spiller offline, bliver de synkroniseret med din konto, næste gang du logger på Xbox Live på din enhed. Dine gemte spilfremskridt bliver også synkroniseret, når du logger på Xbox Live.

Du kan heller ikke benytte fordelene på Xbox Live, når du er offline. Du kan finde flere oplysninger i Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto? nedenfor.

Jeg sidder fast, når jeg prøver at spille. Hvordan kommer jeg videre?

Killer Instinct har en hjælp-funktion i spillet, som du altid kan få adgang til. Tryk på Tab fra hovedmenuen for at vælge Help & Options, og vælg derefter Help.

Du kan også besøge Killer Instinct-communityet, hvor du kan kommunikere med andre spillere og få de seneste nyheder om spillet.

Hvor mange gange kan jeg downloade og installere spillet?

Du kan downloade og installere Killer Instinct på op til 10 forskellige Windows 10-enheder med den samme Microsoft-konto.

Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto?

Når du forbinder Killer Instinct til Xbox Live-tjenesten, får du følgende fordele, mens du spiller på din Windows 10-enhed.

Bemærk! Du skal oprette forbindelse til Xbox Live via Xbox-appen for at kunne starte Killer Instinct. Se "Skal jeg være online (på internettet) for at kunne spille?"

• Kommuniker med Xbox Live-communityet, se gennemførelser, se gameklip m.m.
  • Få dine gemte spil lagret i skyen, så du kan fortsætte med at spille et spil, præcis hvor du slap, på en anden Windows 10-enhed eller Xbox One-konsol.
  • Spil med din trådløse Xbox-controlleren på Windows 10 ved hjælp af den trådløse Xbox-adapter.
  • Optag nemt episke øjeblikke fra dine spil, indtal kommentarer, og del klippene med den indbyggede Game DVR.