Understøttelse af fightstick til Killer Instinct

Hvis du allerede har en fightstick, kan du muligvis bruge den til at spille Killer Instinct på din Windows 10-enhed.

Bemærk! Alle Xbox 360-kompatible fightsticks kan også benyttes på din Windows 10-enhed med Killer Instinct.

Følgende tabel indeholder en liste over fightsticks, der er blevet testet, så vi ved, at de fungerer sammen med din Windows 10-enhed.

Producent Beskrivelse
HORI Real Arcade Pro VX-SE
PDP Injustice Gods Among Us
Razer Atrox Xbox 360
Madcatz Fightstick Pro Street Fighter X Sanrio
Madcatz EVO Fightstick PRO
Madcatz Tekken Tag Tournament 2 TE S
Madcatz Street Fighter 4 Arcade Stick
Madcatz Street Fighter 4 TE Femme Fatale
Madcatz Marvel Vs Capcom 3 TE Arcade Stick
Madcatz MLG Arcade Stick TE
Madcatz Street Fighter X Tekken Arcade Fightstick Pro
Madcatz RYU Arcade Pad STF4
Hori Soul Calibur IV
Hori Dead or Alive 4
Hori Fighting Stick EX 2
Hori Blazeblue
Hori Tekken 6 Real Arcade Pro EX
Hori Fighting Edge
Hori Real Arcade Pro EX
Hori Real Arcade Pro EX-SE
Hori Otomedius Gorgeous Arcade Stick
Hori Wireless Arcade Stick

Hvis din enhed ikke er angivet her, kan du muligvis stadig bruge den. Men det er ikke sikkert, at den fungerer som forventet.

Du kan finde flere oplysninger om understøttelse af fightsticks eller se diskussionstråde om problemer med fightsticks i Killer Instinct-forummet.