Få hjælp til Minecraft på forskellige enheder

Minecraft, der er udviklet af Mojang, er et spil, som kan anvendes på forskellige platforme. Minecraft er tilgængeligt på en bred vifte af enheder, og mulighederne for at få hjælp varierer, alt efter hvilken enhed du har.

Hvis du har brug for hjælp til din version af Minecraft, kan du bruge et af følgende links:

Microsoft-versioner

• Minecraft: Windows 10 Edition Beta – se Minecraft: Windows 10 Edition Beta.
  • Minecraft: Xbox One Edition – se Minecraft: Xbox One Edition.
  • Minecraft: Xbox 360 Edition – se Minecraft: Xbox 360 Edition.
  • Minecraft: Pocket Edition til Windows Phone – gå til Windows Store.
  • Minecraft Realms til Pocket Edition – se Minecraft Realms.
  • Minecraft: Education Edition – se Minecraft: Education Edition.

Hvis du stadig ikke kan løse problemet, skal du kontakte Xbox Support.

Ikke-Microsoft-versioner

Forskelle mellem Xbox-versionerne

Minecraft kan downloades på Xbox 360 eller købes som en fysisk disk. Der er ingen forskel mellem den downloadede, digitale version og den version, der findes på den fysiske disk.

Xbox One-versionen kan downloades fra Xbox Games Store. Xbox One-versionen af spillet har større spilverdener, bedre ydeevne og bedre gengivelse af fjerne objekter end Xbox 360-versionen.

Kan Minecraft spilles mellem enheder og platforme

Du kan spille Minecraft: Windows 10 Edition Beta med andre enheder, der kører Pocket Edition, som f.eks. Windows 10- og Windows Phone-enheder. I øjeblikket kan flere spillere lokalt spille Minecraft: Windows 10 Edition Beta. Kort efter lanceringen bliver onlinespil muligt for Minecraft: Windows 10 Edition Beta.

Minecraft: Xbox 360-versionen kan kun spilles med andre Xbox 360-konsoller på Xbox Live, og Xbox One-versionen kan kun spilles online med andre Xbox One-konsoller. Det er ikke muligt at spille på tværs af platforme mellem Xbox-versioner og andre Minecraft-versioner.