Minecraft

Velkommen til Minecraft til Xbox One, Xbox 360 og Windows 10. Her kan du finde links til videoer og demoer, og få info om spillets serverstatus. Du kan finde oplysninger om forskellene mellem de forskellige spilversioner og få hjælp til fejlfinding. Og her er links, som du kan bruge, hvis du vil købe spillet til alle tre platforme.

Minecraft – oversigt

Minecraft: Xbox One Edition – administration og hjælp

Minecraft: Xbox 360 Edition – administration og hjælp

Minecraft: Windows 10 Edition – administration og hjælp

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Minecraft", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?