Få hjælp til Minecraft på forskellige enheder

Minecraft, der er udviklet af Mojang, er et spil, som kan anvendes på forskellige platforme. Minecraft fås til mange forskellige typer enheder, og mulighederne for at få hjælp varierer, alt efter hvilken enhed du har.

Hvis du har brug for hjælp til din version af Minecraft, kan du bruge et af følgende links:

Microsoft-versioner

Hvis du stadig ikke kan løse problemet, skal du kontakte Xbox Support.

Ikke-Microsoft-versioner

Forskelle mellem Xbox-versionerne

Minecraft kan downloades på Xbox 360 eller købes som en fysisk disk. Der er ingen forskel mellem den downloadede, digitale version og den version, der findes på den fysiske disk.

Xbox One-versionen kan downloades fra Xbox Games Store. Xbox One-versionen af spillet har større spilverdener, bedre ydeevne og bedre gengivelse af fjerne objekter end Xbox 360-versionen.

Kan Minecraft spilles mellem enheder og platforme

Du kan spille Minecraft: Windows 10 Edition med andre enheder, der kører Minecraft: Pocket Edition, som f.eks. Windows 10- og Windows Phone-enheder. Hvis du har Minecraft: Apple TV Edition, kan du spille lokalt med andre spillere, der kører en version af Minecraft: Pocket Edition. Se oversigten over Minecraft: Apple TV Edition for at få flere oplysninger.

Minecraft: Xbox 360 Edition kan kun spilles med andre Xbox 360-konsoller på Xbox Live. Xbox One-udgaven kan kun spilles online med andre Xbox One-konsoller. Det er ikke muligt at spille på tværs af platforme mellem Xbox-versioner og andre Minecraft-versioner.